Lifestyle & design

Land Rover lanceert bijzondere Heritage-collectie

Land Rover Lifestyle Collection 2015

Met een grootse en avontuurlijke historie kan Land Rover putten uit een bijna oneindige inspiratie voor het uitgeven van een lijn met lifestyle-producten. Wat ontstond was de Heritage-collectie, een eerbetoon aan een bijzondere reis.

De Heritage-collectie is uitgebracht ter ere van het 60-jarig jubileum van de First Overland expeditie van Londen naar Singapore. De indrukwekkende tocht werd afgelegd door zes studenten van de universiteiten van Oxford en Cambridge. Zij startten op 1 september 1955 met twee Series I Land Rover en arriveerden zes maanden en zes dagen later op hun eindbestemming.

Unieke prints en kleuren

De Land Rover Heritage collectie is geïnspireerd op de kleuren van de twee Land Rovers die werden gebruikt voor de reis naar Singapore – het lichtblauwe en donkerblauwe kleurenschema die elk van de twee universiteiten vertegenwoordigt. De collectie bestaat uit onder meer vintage lederen jassen, outdoor jassen, T-shirts en poloshirts, longsleeves, backpacks, weekendtassen en een speciaal ontworpen horloge met vintage lederen band. Ook leverbaar is een klassieke Globetrotter-koffer, compleet met een aan de binnenzijde geprinte routekaart, (replica) expeditie stickers en emaille mokken. Land Rovers passie voor avontuur komt perfect tot uiting in de Land Rover Heritage collectie, die deels is uitgevoerd in de typische stijl van de jaren vijftig.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij de Land Rover-dealer en op shop.landrover.com

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Land Rover Lifestyle Collection 2015
Land Rover Lifestyle Collection 2015
Land Rover Lifestyle Collection 2015
Land Rover Lifestyle Collection 2015
Land Rover Lifestyle Collection 2015
Redactie
Door Redactie

Zoeken