Lifestyle & design

De 10 coolste accessoires van MINI, voor je Mini

Maak je vast op voor een stortvloed aan gloednieuwe Mini’s op de weg. Maar hoewel er een brede waaier aan frivole lakkleuren en andere thema’s wordt geboden, zal het in Nederland we weer bij saai zwart, zilver of grijs blijven. Dat hoeft echt niet. Doe eens gek met de ludiekste MINI-accessoires!

Jack is partij

N01: Jack is partij

Wie MINI zegt, denk Jack. Union Jack welteverstaan. Ook bij de nieuwe Mini is die weer van de partij op het dak. Voortaan in goud/zwart zelfs.

Ronkende spiegelkappen

N02: Ronkende spiegelkappen

Hoe gaat is dit! Spiegelkappen met ludieke leuzen. De getoonde versie heet 'Big Bang', die speciaal is bedacht voor kopers die zulke speelse details wel kunnen waarderen.

Dropveter als oplader

N03: Dropveter als oplader

Verschil zit 'em in de kleinste details. Een gekleurd adapterkabeltje voor je iPhone bijvoorbeeld. Handig als altijd en net even anders.

Hebben we contact?!

N04: Hebben we contact?!

Ondanks dat de MINI-contactsleutel zijn naam geen eer aandoet, is 'ie wel erg origineel gevormd. Maar doe wat aan die duffe zwarte behuizing!

Proud to be British

N05: Proud to be British

Jawel, de nieuwe Mini zal binnenkort in Nederland van de band rollen. Maar dat maakt hem niet minder Brits, vindt MINI. Met de Union Jack op de binnenspiegelbehuizing laat je iedereen weten dat jij dat ook vindt.

De 10 coolste accessoires van MINI, voor je Mini

N06: De 10 coolste accessoires van MINI, voor je Mini

Kun je maar geen genoeg krijgen van de Union Jack? Personaliseer dan ook de zijpaneeltje rondom de knipperlichten ermee.

Het moet niet gekker worden!

N07: Het moet niet gekker worden!

En zo gaat MINI nog even vrolijk door. Ook de instaplijsten kunnen voorzien worden van de Britse vlag. Wie het liever wat meer ingetogen houdt kan opteren voor de stijlvolle vloermatten in Essential Black.

Voorkom een kleiderboel

N08: Voorkom een kleiderboel

Met de kids door het bos wezen banjeren en zonder vieze-bekleding-zorgen de auto weer in? Dan is deze multifunctionele deken iets voor jou. Ook handig als het kroost achterin zit kou te kleumen.

MINI-troon

N09: MINI-troon

Jij een persoonlijke Mini, zij een eigen Mini. Ze worden steeds dominanter, die kids. Met deze MINI-troon houdt je ze wel eventjes zoet.

Junior Seat

N10: Junior Seat

Net als de Mini worden kinderen snel groot. Weet dan dat deze Junior Seat soelaas biedt. Optioneel verkrijgbaar in deze Vivid Green-kleur.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken