Lifestyle & design

Bagage op maat voor Jaguar F-type, mét verrassing

De Jaguar F-type is de meest begeerlijke sportauto voor alledag van dit moment. Maar niet omwille z’n bagageruimte. Die is immers zo bekrompen dat rijden naar een knusse picknick al een probleem vormt. Het Franse Moynat voelde zich – als luxe tassenhuis – geroepen daar een oplossing voor te bieden: een kofferset op maat. Mét verrassingspakket.

Tot op de centimeter

Tot op de centimeter

De 5-delige tassenset, dat een obligate laptoptas en draagtas voor kledij omvat, wordt bovenal gesierd door een koffer die de ganse laadcapaciteit van de Jaguar F-type in beslag neemt.

Zware dobber

Zware dobber

De koffer wordt gemaakt uit acht lagen hout om vervolgens van buiten rondom bekleed te worden met antracietkleurig, plantaardig gelooid leder. De fabricageduur? Liefst 900 uur!

Promoset

Promoset

Moynat ontwikkelde de kofferset voor de F-type om de opening van haar nieuwe boetiek in Londen in de verf te zetten.

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Officieel is de set vreemd genoeg niet te koop. Maar gezien het Franse tassenhuis al te graag op klantenwens levert, zal daar wel een mouw voor aan te passen zijn.

Elektrische scooter

Elektrische scooter

Zo unieke bagagekoffer op maat staat niet alleen zeer chique, het is natuurlijk ook erg handig. Ware het niet dat Moynat die zelf al heeft gevuld met – jawel - een elektrische scooter. Die is opvouwbaar en biedt soelaas wanneer je je F-type niet pal voor de entree van de bestemming kunt parkeren.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken