Lifestyle & design

Rolls-Royce Phantom

Picknicken á la Rolls-Royce

Voor de down-to-earth Rolls-Royce eigenaar die ook met zijn gezin er eens op uit wil trekken. Geheel in stijl uiteraard, want met een koelboxje, plastic bordjes en een rieten picknick-mand gaat wel erg ver.

Picknicken á la Rolls-Royce
Deze super-de-luxe picknickset is ontworpen en gebouwd door Rolls-Royce´s Bespoke-afdeling. Dit relatief kleine team van specialisten houdt zich bij Rolls-Royce bezig met alle individuele klantwensen. Van speciale kleuren voor in- en exterieur tot familiewapens in de stoelbekleding, specifieke instaplijsten maar ook hout dat uit de klant zijn of haar eigen tuin komt, entertainmentsystemen en de meest bijzondere verzoeken.

Koelkast
Eén van die bijzondere verzoeken is deze picknick-set. Zoals gezegd wel geheel in stijl met kristallen glazen, luxe servetten, duur servies en zilveren bestek. Het geheel past keurig in de kofferbak van de Phantom. Het etenswaar en - niet geheel onbelangrijk - de flessen champagne worden koel gehouden in een koelkast die evenees in de kofferbak is gebouwd.

Klantspecifiek
Dat Rolls-Royce deze personalisatie toont is redelijk uniek. Het gaat immers altijd om klantspecifieke oplossingen die de Rolls-Royce koper liever niet aan de grote klok hangt. Rolls-Royce wil met deze picknick-set laten zien waartoe haar Bespoke-afdeling in staat is.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Picknicken á la Rolls-Royce
Picknicken á la Rolls-Royce

Zoeken

Merk- & modeldossiers