Viaplay korting: zo betaal je minder om F1 te zien

Viaplay korting: zo betaal je minder om F1 te zien

Haast je, want tot en met maandag 11 maart is er een Viaplay aanbieding, waarbij je de mogelijkheid hebt om een voordeliger jaarabonnement af te sluiten.

Viaplay aanbieding voor jaarabonnement

Misschien had je het al gelezen: Viaplay heeft een fikse prijsverhoging aangekondigd. Vanaf 22 mei betaal je niet 15,99 euro, maar 17,99 euro per maand om Formule 1 en andere sporten te zien. Door nu te profiteren van een tijdelijke actie ben je die prijsverhoging voor.

Tot en met maandag 11 maart is er een Viaplay aanbieding, waarbij je de mogelijkheid hebt om een voordeliger jaarabonnement af te sluiten. Je betaalt dan het hele jaar door 12,99 euro per maand. Dit betekent dat je over het hele jaar genomen veel minder betaalt om naar Formule 1 te kijken.

Via de onderstaande knop krijg je korting op Viaplay.

Krijg Viaplay met korting

Waarschijnlijk de enige Viaplay aanbieding in 2024

Het is goed om te weten dat Viaplay niet vaak met aanbiedingen en kortingen strooit. In september 2023 stopte Viaplay met het aanbieden van een goedkoper jaarabonnement met korting. De streamingdienst zei dat het zich wilde richten op zijn maandelijkse aanbod.

Het goedkoper Viaplay jaarabonnement is dus een tijdelijke actie, en de kans is klein dat je na 11 maart nog de mogelijkheid hebt om een voordeliger jaarabonnement af te sluiten.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties