Met deze private lease actie rijd je al vanaf 269 euro per maand in een cabrio

Wanneer je naar buiten kijkt, lijkt het cabrioseizoen definitief voorbij te zijn. Maar rijden in een dakloze auto blijft een bijzondere ervaring. Met deze private lease-aanbieding uit de private lease vergelijker van Auto Review rijd jij al vanaf 269 euro per maand in deze cabrio.

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag, waarin belangrijke kostenposten als wegenbelasting, verzekering, aanschaf, afschrijving en onderhoud in verwerkt zitten. Alleen de benzinekosten komen daar nog bij.

Tijd kan voelen alsof het voorbij vliegt. En als het voorjaar weer doorbreekt, de vogeltjes beginnen te fluiten en de zon weer schijnt, kun jij rondrijden in deze stijlvolle, compacte en leuke cabriolet. Het gaat om de stijlvolle Fiat 500C. Via onze private lease vergelijker vind je een actie voor de Italiaanse stadsauto. Deze Fiat 500C private lease je al vanaf 269 euro per maand door deze aanbieding.

Wat krijg je bij deze aanbieding?

Voor dat geld private lease je de Fiat 500C in de Selezione Arancia Hybrid-uitvoering. Deze versie van de 500C heeft een mild-hybride aandrijflijn met 70 pk aan vermogen en een koppel van 92 Nm. Verder belooft Fiat dat je met deze auto zuinig kunt rijden (WLTP: 1 op 19,2), zodat je ook de benzinekosten in de hand houdt.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Verder is de absolute eyecatcher van deze Fiat 500C uiteraard het roldak. Als het cabrioweer aanbreekt, rol je het dak zo naar achteren zodat je de zon direct op je huid kunt voelen. De B- en C-stijlen van de auto blijven overeind staan, maar het onmiskenbare wind-in-je-haren-gevoel is er niet minder om. En bij minder weer voelt deze 500 gewoon aan als eentje met een stalen dak.

Verder krijg je in deze versie van de Fiat 500C standaard:

 • Cruisecontrol

 • Parkeersensoren achter

 • Airconditioning

 • 15-inch lichtmetalen wielen

 • Elektrisch bediende ramen

 • Een start-/stopsysteem

 • Een 7 inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto

 • Arancia Sicilia pastellak

Fiat 500C private lease

De Fiat 500C is verkrijgbaar in combinatie met private lease vanaf € 319,00 per maand met een looptijd van 72 maanden en 5.000 km per jaar. Bekijk alle Fiat 500C private lease prijzen.

Wil je toch liever een ander model? Kijk dan verder in onze private lease vergelijker. Je vindt er onder andere 5 goedkope EV’s met minimaal 400 kilometer range:

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Shane Jebbink
Door Shane Jebbink

Kon als kleine jongen geen straat doorlopen zonder van iedere auto de modelnaam te noemen. Maakt er in zijn vrije tijd een sport van om alle occassionwebsites af te speuren naar de perfecte auto, om vervolgens even later met een compleet ander model op de proppen te komen. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

 • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
 • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
 • ✓ Speciale kortingen en acties