Heb je het al gehoord? Het dikste autoblad heeft een exclusieve zomeractie!

Heb je het al gehoord? Het dikste autoblad heeft een exclusieve zomeractie!

Nog meer pk’s, nog meer tests, nog meer verhalen, nog meer nieuws. Deze zomer krijg je Auto Review nóg voordeliger in de bus. Profiteer van hoge kortingen bij de exclusieve zomeractie.

Auto Review is hét blad voor autoliefhebbers in Nederland en Vlaanderen. Elke editie komen meer dan dertig auto’s aan bod. De Opel van de buurman die elke dag voorbij rijdt, maar ook de nieuwste Tesla of bijzondere Ferrari. Auto Review wordt gemaakt door de redactie van autowereld.com en staat bekend om zijn uitgebreide autotests, zowel op het circuit als op de openbare weg. Keiharde feiten worden afgewisseld met de leukste weetjes over alle nieuwe modellen. Houd je van auto’s en lees je graag? Dan is Auto Review het magazine dat je moet hebben!

Kies jouw korting

Auto Review is er voor alle autoliefhebbers. Je krijgt urenlang leesplezier en beleeft met de redactie het rijden in de nieuwste, spannendste, gekste en spectaculaire auto’s. Daarom hebben we een geweldige zomeractie voor jou:

Kies uit 4x het dikste testblad voor 15 euro, 12x het dikste testblad voor 25 euro of 24x het dikste testblad voor 50 euro

Zo heb je niet alleen als eerste de nieuwste Auto Review in huis, je bespaart tot wel €2,90 per nummer op de winkelprijs bij een tweejarig abonnement. Hoe langer je bij ons blijft, hoe hoger je korting! Van hoeveel voordeel profiteer jij?

Tip
Formule 1 bij Viaplay: tijdelijk een jaar abonnement met 20% korting
Formule 1 bij Viaplay: tijdelijk een jaar abonnement met 20% korting

Abonneer nu en start met streamen van sport, films en series

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties