Gelimiteerde stoerdoenerij: Kia Picanto R-Cross

Met een gelimiteerde uitvoering zet Kia de Picanto nog eens in de schijnwerpers. Hij is R-Cross genaamd en heeft naast een rijke uitrusting een aantal sportieve designkenmerken. Dat alles uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs.

De Picanto R-Cross is een speciale uitvoering van de succesvolle Kia Picanto. Dit nieuwe actiemodel is een opvallende verschijning; voorzien van een bodykit, 14 inch lichtmetalen velgen, privacy glass en zwarte afwerking van de B-stijl. Bovendien heeft elke Picanto R-Cross een unieke badge met een Limited Edition nummer, er worden namelijk slechts 500 exemplaren verkocht.

Vier kleuren
De 5-deurs Picanto R-Cross is leverbaar met een 1.0 CVVT (vanaf € 11.395,-) of 1.2 CVVT motor met ISG (vanaf € 12.095,-). Kia biedt de keuze uit vier kleuren: wit, zwart, zilver of rood. De uitrusting van de R-Cross is gebaseerd op het Comfort Pack en voorzien van de meest gewenste luxe. De Picanto R-Cross beschikt onder andere over airconditioning, een uitgebreid pakket aan elektronische veiligheidsvoorzieningen en zes airbags. Daarnaast is de auto uitgevoerd met bumpers, deurgrepen en buitenspiegels in carrosseriekleur, een geïntegreerde radio/CD-/MP3-speler met USB en AUX aansluiting, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter. Tot slot omvat de uitrusting van de Picanto R-Cross ook centrale deurvergrendeling en een klapsleutel met geïntegreerde afstandsbediening.

Prijsvoordeel
Het R-Cross pakket vertegenwoordigt een waarde van € 1.550,- waarvoor nu € 600,- betaald dient te worden. Bovendien is het mogelijk om de Picanto R-Cross te combineren met één van de andere lopende acties. Wanneer de klant kiest voor een gratis winterbanden set met lichtmetalen velgen en 3 jaar Kia Service Plan loopt het totaalvoordeel op tot € 2.430,-. Je kunt in plaats hiervan ook kiezen voor € 1.500,- extra inruilvoordeel bij aanschaf van een nieuwe Picanto.
Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties