Fiat Bravo met 120 pk T-Jet

De Fiat Bravo wordt leverbaar met een 120 pk sterke 1.4 T-Jet. Daarmee komt er een vervolg op de presentatie van de 150 pk sterke variant. De 1.4 T-Jet wordt gekenmerkt door vlotte prestaties in combinatie met een zuinig verbruik en een relatief scherp prijskaartje.

De 1.4 liter benzinemotor is voorzien van een turbo en directe brandstofinspuiting. Dankzij deze combinatie weet Fiat relatief veel vermogen uit een compacte motor te halen. Volkswagen heeft afgelopen tijd al veel succes geboekt met de soortgelijke 1.4 TSI. De Fiat-motor ontwikkelt een vermogen van 120 pk en een koppel van 206 Nm. Dat maakt het mogelijk om in 9,6 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te sprinten. Bovendien wordt een topsnelheid van 197 km/h mogelijk. Het gemiddelde verbruik ligt op 6,7 l/100 km. Fiat heeft de prijzen vastgesteld op € 21.495,-. De 150 pk sterke variant is er vanaf € 22.795,-.
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties