Nieuws

Auto Review 12 in winkel en webshop - Het hoeft niet altijd een Tesla te zijn

Auto Review 12 in winkel en webshop - Het hoeft niet altijd een Tesla te zijn

Het hoeft niet altijd een Tesla te zijn. Zowel de Polestar 2 als de BMW i4 is een aantrekkelijk alternatief. Dat bewijzen beide elektrisch aangedreven middenklassers in Auto Review 12.

Tesla heeft het rijk lang alleen gehad, maar die tijd is voorbij. De ene na de andere elektrische concurrent rammelt aan de poort van het Amerikaanse automerk. Zowel de Polestar 2 als de BMW i4 is een aantrekkelijk alternatief. Welke van de twee moet je hebben? Je leest het in Auto Review 12

5 bestsellers in de test

Van een compacte crossover mag je verwachten dat-ie van alle markten thuis is. Handig om je Ikea-inkopen in te laden, veilig om de kids naar school te brengen, vlot genoeg voor de snelweg én enigszins betaalbaar. Maar ze mogen ook best een beetje leuk rijden en smoelen. In deze test kijken we welke auto zijn zaakjes het beste voor elkaar heeft: de Nissan Juke, Toyota Yaris Cross, Volkswagen Taigo, Peugeot 2008 of Ford Puma.

Bestel Auto Review 12 in onze webshop

Maar wacht, er is meer. Bestel Auto Review 12 in onze webshop (of pak 'm uit het tijdschriftenschap) als je wilt lezen over:

  • De Ioniq 5 is een stoere en ruime suv, de Hyundai Ioniq 6 een aalgladde sedan. Zijn goede stroomlijn doet wonderen voor de actieradius. Een rij-impressie.
  • Alleen een Citroën rijdt als een Citroën. Dat blijkt wederom tijdens een historische ontmoeting tussen de nieuwe Citroën C5 X en de klassieke Citroën CX.
  • Waar rijden we in 2030 in? Met de BMW X1 wedt BMW op vier paarden, want de nieuwe suv is er als benzine, diesel, EV en PHEV.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Bart Smakman
Door Bart Smakman

Test graag elektrische auto's omdat ze zo soepel rijden en er veel valt te ontdekken. Wat is bijvoorbeeld de actieradius in de praktijk en hoe verloopt het snelladen? Vindt dat elke auto stoelverwarming moet hebben, want er bestaat geen groter genot.
Lees meer »

Zoeken