Ongelofelijke dronevideo van Tesla Gigafactory Berlin. Zo zag je een autofabriek nog nooit!

Ongelofelijke dronevideo van Tesla Gigafactory Berlin. Zo zag je een autofabriek nog nooit!

Dronevideo's kennen we zo langzamerhand wel. Maar niet zoals Tesla er ons nu een voorschotelt. De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's liet een drone los in de nieuwe Gigafactory in Berlijn. Het apparaat vliegt niet óver de productielijn, maar er dwars doorheen, gewoon onder stampende machines en grijpende robots door. Hoe dan?!

De Tesla-fabriek in Berlijn is eindelijk open, na veel gesteggel over vergunningen en vakbonden. Tesla-baas Elon Musk - de rijkste man ter wereld, met een vermogen van 219 miljard dollar - kwam speciaal naar Duitsland om de Gigafactory Berlin-Brandenburg te openen. Over drie jaar moet de productie er zijn opgeschaald naar 500.000 elektrische auto's per jaar. Op dit moment bouwt de fabriek alleen de Tesla Model Y.

Hoeveel drones zijn er gesneuveld voor deze video?

Hoe dat in zijn werk gaat, zie je in onderstaande video. We zijn benieuwd hoeveel drones er zijn gesneuveld bij het maken van het filmpje, want het apparaatje vliegt akelig dicht bij zwiepende, zwaaiende robots en krijgt zelfs lasvonken over zich heen. Om nog maar te zwijgen over de metaalpersmachines, waar de drone precies op tijd onderdoor zweeft. Enorm veel respect voor de dronepiloot!

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties