Alfa Romeo verlaagt de rente! Een Alfa Romeo Tonale rijden voor €325 euro per maand

Nu zakelijk financieren tegen 1,9% rente | Actie loopt t/m 23 september

Alfa Romeo verlaagt de rente! Een Alfa Romeo Tonale rijden voor €325 euro per maand Ontdek meer
Nieuws

Ze gaan eindelijk die koeriers van Thuisbezorgd.nl opvoeden

Ze gaan eindelijk die scooterrijders van Thuisbezorgd.nl opvoeden

Automobilisten haten dit: de koeriers van Thuisbezorgd.nl en andere maaltijdbezorgers die door de straten racen alsof ze boven de wet staan. Hopelijk is het ergste voorbij, want deze week begint Thuisbezorgd.nl met een nieuwe verkeersopleiding voor zijn bezorgers.

Wat gaat er nu zoal mis? We zien maaltijdbezorgers op scooters en (elektrische) fietsen de stoep op en af knallen zonder uit hun doppen te kijken, sommigen dragen hun helm als een kroon en ze beseffen niet dat verkeer van rechts voorgang heeft.

Verkeersopleiding voor maaltijdbezorgers

Thuisbezorgd.nl start deze week met een nieuwe verkeersopleiding. In deze online training krijgen bezorgers herkenbare verkeerssituaties getoond. Zij moeten inschatten welke potentiële gevaren zij zien en aangeven hoe zij deze kunnen voorkomen. De verkeerssituaties uit de training zijn gebaseerd op eigen ervaringen van maaltijdbezorgers, zodat de ervaring zo realistisch mogelijk is voor de deelnemers.

De online training zal zowel door nieuwe als huidige bezorgers van Thuisbezorgd.nl worden gevolgd. Het plan is om restaurants die werken met hun eigen bezorgers ook mee te laten doen. Het idee is dat wanneer zij de opleiding hebben gevolgd, ze beter lastige verkeerssituaties en risico’s kunnen inschatten en weten ze wat te doen om veiliger op hun bestemming te komen.

Hopelijk doen ze iets met die kennis ...

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken