Pak aan! Audi gooit gratis kleurboek in de strijd tegen de verveling

Pak aan! Audi gooit gratis kleurboek in de strijd tegen de verveling

Voormalig Jaguar-ontwerper Ian Callum heeft een soort van trend gestart. Hij postte deze week een paar kleurplaten van zijn nieuwe Aston Martin Vanquish 25 op zijn site en nu volgt Audi met een heel kleurboek. Het telt dertien pagina's en is gratis te downloaden.

'Color your passion', staat er in Amerikaans Engels op de cover. Want eigenlijk moet het natuurlijk 'Colour your passion' zijn. En inderdaad, tussen de kleurplaten zit veel spectaculairs: meerdere Audi's R8, een Auto Union Type C V16-grandprixwagen en een Audi Quattro op een rallyproef. Van de eerste generatie Audi Q7 en de vorige A6 voelen we dan weer minder passie opborrelen.

Een paar uur zoet

Hoe dan ook, met de dertien platen zijn jullie wel een paar uur zoet. Van de hele dag Netflix kijken en M&M's eten word je per slot van rekening ook maar lamlendig. En wie weet zijn er wel meer autofabrikanten die met dit soort acties jullie gaan proberen te vermaken. We zitten er bovenop en houden jullie op de hoogte.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Download het Audi-kleurboek hier.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties