Nieuws

De nieuwste Auto Review thuisbezorgd!

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

Auto Review 3/2020 is nog dikker dan normaal! We pakken uit met een gratis Formule 1-special, met een exclusief interview met Max Verstappen en dé zeven redenen waarom je de Dutch GP 2020 absoluut niet mag missen. Verder gaan we in op de trend van 2020: plug-in hybrides. Wil je Auto Review twaalf keer thuisbezorgd krijgen voor 35 euro, maak dan gebruik van onze voorjaarsactie.

Het komende jaar zul je nog heel veel lezen over plug-in hybrides. Alleen al in dit nummer testen we er vijf, maar er komen in 2020 nog veel meer modellen. Sowieso wordt het druk bij de laadpaal, want deze maand testen we ook vier nieuwe elektrische auto’s.

Rij-impressie: Volvo XC40 Recharge T5 Plug-in Hybrid

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

2020 is het jaar van de plug-in hybride. De nieuwe XC40 T5 Twin Engine moet Volvo helpen om de zeer strenge EU-doelstellingen van dit jaar te halen. Gebeurt dat niet, dan dreigt een torenhoge boete.

Rij-impressie: Ford Puma

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

Compacte suv’s? Die gedragen zich meestal poeslief. Met zijn verschonende mild hybrid-techniek en slimme levensvergemakkelaars, wekt ook de nieuwe Ford Puma een heel onschuldige indruk. Maar pas op: er valt heel wat kattenkwaad met de auto uit te halen.

Vergelijkende test: compacte middenklassers

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

Wat de Opel Astra goed kon gebruiken, was een motor die zuiniger met brandstof omsprong. Met de introductie van een nieuwe reeks driecilinder turbomotoren, staat de auto weer in het juiste spoor. Hoe verhoudt de verbeterde Opel Astra zich tegenover de Mazda3 en Skoda Scala?

Rij-impressie: Toyota Yaris

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

Weet je waarom de nieuwe Toyota Yaris zo’n gapende grille opzet? Omdat hij nog nahijgt van al die testrondjes over de Nürburgring. Toyota heeft daar namelijk iets heel on-Toyota’s gedaan: de Yaris leuk gemaakt.

Vergelijkende test: compacte hatchbacks

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

De nieuwe Opel Corsa heeft de bühne betreden. Dit is z’n kans om zijn talenten te tonen. Het (kopers)publiek is onverbiddelijk. Lukt het de nieuwkomer om de technisch grotendeels identieke Peugeot 208, de kakelverse Renault Clio en de inmiddels ervaren, maar nog altijd zeer overtuigende Hyundai i20 en Volkswagen Polo naar huis te sturen?

Oud & Nieuw: Honda NSX 

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

De Honda NSX is alweer dertig jaar oud. Toch merk je daar eigenlijk niet zo heel veel van. Gevoelsmatig waart de geest van Formule 1-legende
Ayrton Senna, die nauw betrokken was bij de ontwikkeling, nog altijd rond de auto. Zelfs als we de huidige NSX erbij halen, geeft de oude
Honda geen krimp.

Formule 1 2020

Auto Review maart 2020: gratis voorproefje

Zeven redenen waarom je de Dutch GP Zandvoort niet mag missen, een interview met Max Verstappen en een voorbeschouwing door Tom Coronel. 24 pagina's lang kun je je onderdompelen in de Formule 1.

Auto Review 3 ligt in de winkel, maar Auto Review nabestellen zonder de deur uit te hoeven kan ook!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken