Nieuws

Leestips voor je vakantie: de leukste magazines van Readly!

Leestips voor je vakantie: de leukste magazines van Readly!

Tijdens je vakantie heb je eindelijk weer tijd om tijdschriften te lezen. Maar tussen de zwembroeken en de zonnebrandcrème heb je in je koffer niet altijd plek voor een grote stapel magazines. Er is een oplossing: via Readly zijn ze online beschikbaar. Readly is een soort Netflix voor magazines.

Bij Readly kun je onbeperkt meer dan 4000 tijdschriften lezen, waarbij je het twee maanden kunt proberen voor maar 99 cent! Daarna betaal je maandelijks 9,99 euro.

Welke tijdschriften kun je lezen voor 99 cent?

De nieuwste uitgaves vind je meteen via de app, maar je hebt ook digitaal toegang tot oude nummers. Dat betekent dat je meer dan 90.000 tijdschriften kunt lezen op je iPad, tablet, iPhone of smartphone. Bovendien kan het hele gezin meelezen, want je hebt de mogelijkheid om vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Uit het aanbod van Readly kozen wij vijf favorieten.

1. VTBL powered by FourFourTwo

VTBL powered by FourFourTwo vertelt de mooiste verhalen uit de wereld van het voetbal en blijft weg bij de waan van de dag. Wat zijn de vijftig beste spelers in het moderne voetbal? En hoe is het met Diego Maradona, die we aantroffen in de stad van El Chapo?

2. Quest

Weetjes, weetjes, weetjes … we zijn er dol op. Altijd fijn om interessante feiten op een begrijpelijke manier uitgelegd te zien worden. Na het lezen van Quest ben je weer een beetje wijzer. We weten nu bijvoorbeeld hoe het komt dat walvissen soms aanspoelen op de kust. Pas maar op als je op het strand ligt en drijft iets groots op je af …

Leestips voor je vakantie: de leukste magazines van Readly!

3. Alpentourer

Je kunt met de auto op vakantie gaan, maar een tour op de motor is natuurlijk veel avontuurlijker. Wat is de ideale kleding? Wat zijn de mooiste bergpassen? En welke motorfietsen zijn op dit moment hot? Alpentourer vertelt het je.

4. Losange Magazine

We zijn elke uitgave weer blij verrast hoeveel mooie verhalen er over één merk kunnen worden verteld. In Losange Magazine staan heden, verleden en toekomst van Renault centraal. Telkens worden we weer meegesleurd in de mooie verhalen over klassieke en nieuwe Renaults, tractoren, vrachtwagens en oude ansichtkaarten. We zouden zó een klassieke Renault kopen om deze zomer naar Frankrijk te gaan.

Leestips voor je vakantie: de leukste magazines van Readly!

5. Men's Health

Op vakantie fit blijven en lekker en toch gezond eten? Men's Health vertelt je hoe je dat doet. Maar naast gezondheid staan ook andere interessante dingen van het leven centraal, zoals seks en je psyche.

Leestips voor je vakantie: de leukste magazines van Readly!

Readly uitproberen voor nog geen euro

Readly doet er alles aan om je het lezen zo leuk mogelijk te maken. De interface heeft geen toeters en bellen, wat de leeservaring ten goede komt: zo word je echt in de tijdschriften getrokken, zonder enige afleiding. In Readly zie je tijdschriften overigens in hun originele opmaak; met één tik maak je er een handige leesversie van die geoptimaliseerd is voor al je mobiele apparaten. Favoriete artikelen kun je er gemakkelijk in opslaan en later weer terugvinden.

Via de website van Readly kun je een heel voordelig proefabonnement afsluiten. Daar vind je ook het complete aanbod van Readly, want hierboven hebben we nog maar een fractie daarvan laten zien. De eerste maand betaal je slechts 99 cent. Daarna betaal je 9,99 euro per maand – en kun je even vooruit met meer dan 90.000 tijdschriften.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken