Verstappen, Bier, Ferrari of Astra – Opel Karl met jouw ‘naam’

Max, Bier, Ferrari of Astra – Opel Karl met jouw ‘naam’

Opel maakt de Karl iets persoonlijker met een gratis badge met de naam van de eigenaar op de achterklep. Dat zet je aan het denken: Wat is een leuke naam of een grappig woord om achterop een Karl te plakken?

Op de website van Opel kun bekijken hoe de door jou gekozen 'naam' eruitziet. Je typt een naam in en hij verschijnt direct in verchroomde letters op de achterkant van een rode Karl. 'Max Verstappen' is te lang (10 tekens maximaal) en je kunt geen spaties of streepjes gebruiken. 'Max' kan wel, of 'Verstappen'.

Naam op je Opel Karl

In combinatie met rode lak ziet 'Ferrari' er ook leuk uit. 'Bier' is altijd grappig. Zou iemand het zien als je voor de grap 'Astra' op je Karl schijft? Misschien is 'Doei' toepasselijk, want de Karl gaat verdwijnen. Dat ligt niet aan de Nederlandse markt, want hij zorgt bij ons voor 20 procent van de totale Opel-verkopen.

Opel Karl 120 Jaar Edition

Je kunt de Opel Karl 120 Jaar Edition met je eigen naam personaliseren. Dat model heeft airco, cruisecontrol en een radio met stuurwielbediening. En hij is 'Retesnel', als we het typeplaatje op de achterkant mogen geloven.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Max, Bier, Ferrari of Astra – Opel Karl met jouw ‘naam’
Max, Bier, Ferrari of Astra – Opel Karl met jouw ‘naam’
Max, Bier, Ferrari of Astra – Opel Karl met jouw ‘naam’
Bart Smakman
Door Bart Smakman

Test graag elektrische auto's omdat ze zo soepel rijden en er veel valt te ontdekken. Wat is bijvoorbeeld de actieradius in de praktijk en hoe verloopt het snelladen? Vindt dat elke auto stoelverwarming moet hebben, want er bestaat geen groter genot. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties