Nieuwe Citroën ë-C3​: maakt elektrisch rijden betaalbaar!

Vanaf €24.290​ (excl. €2.950 subsidie)| ​Plaats nu een reservering en profiteer van exclusieve voordelen!

Nieuwe Citroën ë-C3​: maakt elektrisch rijden betaalbaar! Reserveer nu
Nieuws

Mercedes zwaait G-Klasse W463 uit met Limited Edition

De Mercedes G-Klasse W463 loopt nu echt op zijn laatste benen. Met de G-Klasse Limited Edition neemt Mercedes afscheid van dit icoon, dat al sinds 1990 rondrijdt.


De G-Klasse Limited Edition is verkrijgbaar in drie varianten: de G350d, G350d Professional en de dikke G500. In totaal worden er 463 gemaakt, dus enige haast is geboden. Alle varianten krijgen een speciale outfit. Zo wordt de G350d voorzien van drie pakketen: sport, chrome en stainless steel. Verder krijgt 'ie lichtmetalen velgen, getinte ramen en een elektrisch inschuifbaar dak.

De ruigere G350d Professional voegt daar het Professional Offroad-pakket en Loading Protection-kit aan toe. Dan krijg je onder andere een rek op het dak en indrukwekkende grilles aan de voorkant. Aan de achterzijde vind je een ladder en een houten laadvloer. Verder kun je 'm uit laten voeren in China Blue, een kleur die alleen voor de G350d Professional te bestellen is.

Voor het echte werk moet je bij de G500 zijn, met onder andere een dikke V8. Verder standaard: een televisie, verwarmde voorruit, Harman Kardon-geluidssysteem en verwarming die je op afstand in moet schakelen. Daar betaal je dan ook voor, want exclusief belastingen kost de G500 je zo'n 140.000 euro.

Het G-trio staat vanaf januari bij de dealers. De W464 wordt eind volgend jaar geïntroduceerd.
Tip
De nieuwe Fiat 500
De nieuwe Fiat 500

Ontdek de stad in stijl. Stap vanaf €359,- per maand in de 100% elektrische Fiat 500 en profiteer nog van €2950,- overheidssubsidie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken