Nieuwe Citroën ë-C3​: maakt elektrisch rijden betaalbaar!

Vanaf €24.290​ (excl. €2.950 subsidie)| ​Plaats nu een reservering en profiteer van exclusieve voordelen!

Nieuwe Citroën ë-C3​: maakt elektrisch rijden betaalbaar! Reserveer nu
Overige

Feyenoord - AZ live kijken? Hier vind je een gratis livestream

Feyenoord - AZ live kijken? Hier vind je een gratis livestream

Op zondag 16:45 uur staan de topclubs Feyenoord en AZ tegenover elkaar. Wil je de wedstrijd live zien, maar heb je geen abonnement op ESPN? Ontdek hier hoe je Feyenoord - AZ gratis kunt bekijken.

Waar wordt Feyenoord - AZ uitgezonden?

Op zondag 12 november om 16:45 uur begint de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ. Beide teams maken serieus kans op de titel; AZ staat momenteel op de tweede plaats, terwijl Feyenoord zich op de derde plek bevindt.

Helaas wordt de topwedstrijd niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. De wedstrijd is te zien op ESPN 2 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er een andere manier om gratis naar Feyenoord - AZ te kijken.

Feyenoord – AZ gratis kijken

Met behulp van de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ alsnog kosteloos live zien. Canal Digitaal is een aanbieder van digitale televisie. Als je een weekabonnement afsluit, krijg je toegang tot meer dan 60 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen, zoals ESPN 2.

Je kunt het abonnement op Canal Digitaal op elk gewenst moment opzeggen zonder kosten. Wanneer je binnen de proefperiode van een week opzegt, wordt er daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Gratis livestream Feyenoord - AZ

Hier is hoe je de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ gratis kunt bekijken via Canal Digitaal:

  1. Bezoek de registratiepagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voer een verificatiebetaling van 1 cent uit.
  4. Ga naar https://livetv.canaldigitaal.nl en log in met je gegevens.
  5. Klik op 'Sport' en selecteer de livestream van Feyenoord - AZ.

Je kunt de wedstrijd op verschillende manieren bekijken, want Canal Digitaal heeft een smartphone-app en de Canal Digitaal TV-app is beschikbaar op diverse smart-tv's. Kijken via je webbrowser (zoals Google Chrome) kan ook.

Kosten na de proefperiode

Als je tevreden bent, wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaardabonnement van € 14,95 per maand. Hiermee krijg je toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar in zowel live- als on-demand, zodat je gemiste uitzendingen tot 7 dagen na de uitzending kunt terugkijken.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken