Een Aston Martin, Jaguar of Porsche op je neus? Profiteer van zonnebrilkorting bij Bestsecret

Een Aston Martin, Jaguar of Porsche op je neus? Profiteer van zonnebrilkorting bij Bestsecret

Ga je op vakantie deze zomer? Het mag weer! Lekker als vanouds met de auto naar de warme zuiden. In een Aston Martin, Jaguar of Porsche zou ideaal zijn, maar aangezien dat voor de meeste van ons niet is weggelegd, bieden we je een aantrekkelijk alternatief: hoge kortingen bij BestSecret op de zonnebrillen van Aston Martin,  Jaguar en Porsche. Daarmee kun je stijlvol - en zonder met je ogen te knijpen - de zon tegemoet.

Gaat er bij jou geen belletje rinkelen bij het horen van de naam BestSecret? Breng dan je telefoonscherm naar je oor of ga dicht bij je computermonitor zitten, want we moeten fluisteren als we het over BestSecret hebben. Van de exclusieve online shopping community mag niet iedereen zomaar lid worden; je moet er een uitnodiging voor krijgen. En die doen we jou bij dezen toekomen. Autoreview.nl geeft je tijdelijk toegang via deze link: www.bestsecret.com/autoreview.

Meer dan 3000 designmerken met korting bij BestSecret

Op BestSecret kun je terecht voor hoge kortingen (tot wel 80 procent) op de huidige en voorgaande collecties van meer dan 3000 designmerken. Eind juni zijn er veel speciale aanbiedingen op het gebied van swimwear, begin juli start een grote sale op zonnebrillen. Kies uit Aston Martin Racing, Porsche Design, Diesel, Nike, Tommy Hilfiger, Puma, en nog veel meer. Ben je niet tevreden met een bestelling, dan stuur je hem gewoon kosteloos terug.

Een Aston Martin, Jaguar of Porsche op je neus? Profiteer van zonnebrilkorting bij Bestsecret
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Schrijf je in voor BestSecret, verdien punten en profiteer

En het mooie is: als je de BestSecret-app downloadt, je inschrijft voor de nieuwsbrief, of vrienden uitnodigt voor BestSecret, dan verdien je punten. ‘Gotta catch ‘em all’, zoals de Pokemon-slogan luidt. Want als je dat doet, kun je je status upgraden van standaard Silver naar Gold en zelfs Diamond. Op die manier profiteer je van langere reserveringstijden, langere retourperiodes, gratis verzending en kun je zelfs commissie verdienen op aankopen van vrienden. Dus schrijf je snel in voor BestSecret!

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties