Overige

Buitengewoon lezen: Classic Cars

Buitengewoon lezen: Classic Cars

Of je nu jong bent of oud, wel of geen rijbewijs hebt, een sleutelaar bent of juist helemaal niet: Classic Cars is er voor alle liefhebbers van klassieke auto's. Zin om er alles over te lezen? Dan is de exclusieve voorjaarsactie van Classic Cars iets voor jou! 

Wie denkt er in een onbewaakt ogenblik niet eens aan vroeger. Aan de auto's uit je jeugd. De vakantie met je gezin in een auto zonder airco, je favoriete auto op een poster boven je bed, je buurman die apetrots was op zijn net aangeschafte Opel Kadett. Of aan het heden: de droomauto uit je jeugd die je nu eindelijk kunt aanschaffen.

Kies jouw korting

Bij Classic Cars schrijven we over alles wat rijden met klassieke auto's leuk maakt: techniek, restauratie, ervaringen van lezers, mooie autoroutes. We rijden elke editie met de meest bijzondere, exclusieve, geinige, succesvolle, ten onrechte geflopte, dure, goedkope en onderschatte auto's. Van Citroën tot Porsche en van Volvo tot Mercedes. Wil je ons volgen? We hebben een geweldige voorjaarsactie voor jou.

Kies uit 4 x Classic Cars voor 15 euro, 6x Classic Cars voor 22,50 euro of 12x Classic Cars voor 40 euro.

Hoe langer je bij ons blijft, hoe hoger de korting. Van hoeveel voordeel profiteer jij?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken