Overige

De 5 smakelijkste conceptcars van 2014

Het ene proefballonnetje is het andere niet. Zo bewijst ook 2014 maar weer dat niet elke conceptcar daadwerkelijk direct resulteert in een productiemodel. Het studiemodel kan immers ook enkel een nieuwe designrichting aangeven. Proefballon of niet, deze vijf staken er dit jaar met kop en schouders boven uit.

Toyota FT-1 Concept

Toyota FT-1 Concept

Hoe kun je als autofabrikant de Yaris, Verso-S en Mirai op ons afvuren en deze FT-1 Concept laten voor wat 'ie is. Het zou verboden moeten worden. Stop daarmee, Toyota. Bouwen dit waanzinnige apparaat! Als de nieuwe Supra. Lees meer »

Audi Prologue Concept

Audi Prologue Concept

Beraamt Audi zich op een aanval op de Mercedes-Benz S-klasse Coupé? We hopen er bij het zien van de Prologue Concept in ieder geval wel op. In ieder geval geeft het een voorproefje van Audi's nieuwe designrichting. Lees meer »

Volvo Concept Estate

Volvo Concept Estate

Vorig jaar wist Volvo ons al te verassen met een smakelijk studiemodel en ook dit jaar weten de Zweden te overtuigen. Wat een zalige voorproefjes weet het merk toch te creëren! Lees meer »

Quant e-Sportlimousine

Quant e-Sportlimousine

Niet enkel het sierlijke lijnenspel van de Quant e-Sportlimousine maakt deze topnotering mogelijk. Ook de techniek van de sportwagen uit Liechtenstein is om van de smullen! Lees meer »

MINI Touring Superleggera Vision

MINI Touring Superleggera Vision

Waarom kiezen tussen Engeland en Italië? MINI en Touring Superleggera gingen afgelopen jaar de samenwerking aan en creëerden deze beeldschone roadster. Smullen toch?! Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken