Lifestyle & design

BRM geeft Abarth-liefhebbers ruim de tijd

BRM geeft Abarth-liefhebbers ruim de tijd

Speciaal voor fans van Abarth komt de horlogemaker BRM met een unieke V12-T44 op de markt. Door middel van diverse accenten creëert de fabrikant een typisch Italiaans sausje die horlogeliefhebber en autoliefhebber dichterbij mekaar brengt.

In tegenstelling tot Abarth zal het Franse BRM bij de meeste lezers vrijwel onbekend zijn. De horlogefabrikant komt echter goed overeen met het Italiaanse bedrijf. Beiden merken richten zich op liefhebbers die op zoek zijn naar een uniek design gecombineerd met sportief karakter. Met ruim 25 jaar ervaring en een productie van tweeduizend horloges per jaar is Bernard Richards Manufacture daarom een uitgekiende partner voor het merk met de Schorpioen.

Titanium kast
De BRM V12-T44-Abarth is duidelijk geïnspireerd op de modellen van Abarth. Als basis is er gekozen voor een V12-T44, maar deze is voorzien van rode en gele accenten, een uniek wijzerplaatdesign en diverse Abarth logo’s. Daarnaast zijn de ‘pushers’ op twee en vier uur speciaal gegraveerd en prijkt er een Abarth logo op drie uur. De kast meet 44 mm in diameter en is vervaardigd uit zwart PVD titanium. Dit materiaal geeft het model samen met de waterdichtheid tot 10 BAR en saffierglas een goede bescherming tegen de elementen.

Valjoux 7753
Achter de fraaie wijzerplaat vinden we een Valjoux 7753 uurwerk. Dit automatische uurwerk komt uit de stallen van ETA en heeft een gangreserve van 46 uur. Naast het vermelden van de datum beschikt het uurwerk over een chronograaf. Het BRM V12-T44-Abarth horloge is te bestellen op de website van BRM voor een prijs van € 4.900,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken