Lifestyle & design

Bentley Home Collection

Chique en stijlvol interieur in Bentley-stijl

Voor wie zijn interieur opnieuw wil inrichten is er vanaf heden de mogelijkheid dat geheel in Bentley-stijl te doen. De ‘Bentley Home Collection’ is een exclusieve collectie meubels en attributen die het vakmanschap van Club House Italia combineert met het moderne design en de luxueuze afwerking van Bentley.

Chique en stijlvol interieur in Bentley-stijl
Er zullen wellicht weinigen zijn die het kunnen betalen, maar Bentley is er maar wat blij mee. Volgens de Engelsen combineert het traditionele elementen met hedendaagse uitingen. Het Italiaanse Club House Italia – dat de mooiste huizen, appartementen, hotels, jachten en privévliegtuigen voorziet van een interieur moet samen met Bentley een elegante, prestigieuze en herkenbare stijl uitdragen.

Traditie
De meubels in de Bentley Home Collection zal de traditionele elan van het Britse merk samenvoegen met een moderne Engelse twist. Onder meer leer, fineerhout, staal, wol, zijde en glas zijn gebruikt om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Tijdens de recentelijke designershow in Milaan, waar ook de Renault Twin’Z aan het publiek werd getoond, waren de eerste meubels al te zien. Op de Maison et Object International show in Parijs zal de rest van de collectie onthuld worden. Die show vindt plaats in januari 2014.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Chique en stijlvol interieur in Bentley-stijl
Chique en stijlvol interieur in Bentley-stijl

Zoeken

Merk- & modeldossiers