Autowereld.com compleet vernieuwd.

Autowereld.com compleet vernieuwd.

Met grote trots verwelkomen we je op het nieuwe Autowereld.com. Trots op het resultaat. Maar daarnaast vooral ook heel blij dat we de site voor jou hebben mogen vernieuwen. En daarmee jouw vertrouwde autosite naar een volgende generatie hebben kunnen tillen. Dit is er nieuw.

Over het design kunnen we kort zijn; dat is helemaal naar deze tijd getrokken. Naast de site zelf werd ook de huisstijl compleet vernieuwd. Uiteraard hebben we in alles rekening gehouden met een betere gebruiksvriendelijkheid en perfecte weergave op mobiel. En dat zal zich ook in de laadtijden doorvertalen.

De basisnavigatie hebben we oud en vertrouwd gelaten. Want waarom zou je veranderen wat goed is. Gebleven is ook de enorme database met alle prijzen en specificaties van nieuwe auto’s. Maar uiteraard wel in een nieuw jasje.

Ontdek het nieuwe Autoreview.nl in 1:20 minuten


Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Nieuwe rubrieken

Speciale aandacht gaat er uit naar de elektrische auto. In een aparte rubriek bundelen we alle verhalen over elektrische auto’s en kun je direct jouw elektrische auto uitzoeken.

Dankzij een samenwerking met de redactie van Auto Review – het grootste autotestblad van Nederland – kunnen we je voortaan ook meer exclusieve verhalen aanbieden. We brengen je meer opinie en analyses en duiken in de verhalen achter het nieuws. Dat zie je terug in alle artikelen, maar in het bijzonder in de verhalen in de rubriek ‘Exclusief’.

Terugkerende items

Eveneens nieuw zijn (met ingang van volgende week) vaste rubrieken op vaste momenten en tijden. Zo start je voortaan de nieuwe week met leuk/vrolijk nieuwtje in de rubriek ‘Happy Monday’. Op dinsdag staat elke week een klassieker in de schijnwerpers en op de woensdag schotelen we je standaard een ‘Woensdag weetje’ voor. Elke vrijdag blikken we aan de hand van ‘tops en flops’ terug op het nieuws van de week en als je er op zondag eens even lekker voor kunt gaan zitten krijg je elke week een uitgebreide test te lezen.

Bugs, storingen en ellende

We hebben getest. Getest. En getest. Maar 100% kunnen we niet voorkomen dat er iets mis gaat. De site bestaat uit honderdduizenden pagina’s en het archief uit tienduizenden artikelen. Mocht je iets signaleren laat het ons dan weten. Sowieso zijn we benieuwd naar je mening over de nieuwe site. Laat het ons weten op info@autowereld.com of via Facebook.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties