Lamborghini Urus toont zich in 'Corsa'-rijmodus

De Lamborghini Urus is in aantocht en dat zullen we weten ook. De Italianen houden er daartoe zowat een guerrillamarketingcampagne op na door de ene na de andere teaservideo de wereld in te slingeren. Maar zoals het gezegde luidt is haastige spoed niet altijd goed. De Urus heeft zich al dan niet per ongeluk al laten zien.

Mocht het niet de bedoeling zijn geweest dat de Urus zowaar opduikt in de onderstaande teaservideo over de Corsa-rijmodus van de super-SUV, dan is dat ook weer niet zo'n ramp voor Lamborghini. De aanloop naar de spirituele opvolger van de iconische LM002 was immers tergend lang en omgeven met tal van informatie en ontluikende beelden. Bovendien is het een publiek geheim dat de Urus grote gelijkenissen zal vertonen met de conceptcar uit 2012.

Agressiever dan beloofd

Niettemin oogt de Urus in z'n eigen centrale display nog een stuk agressiever dan dat we tot op heden kregen voorgeschoteld. Is dit puur visueel om de Corsa-modus, de meest sportieve rijmodus, te benadrukken of krijgen we begin december een Urus onder ogen die een toch wat ander uiterlijk bevat dan dat Lamborghini ons al die tijd heeft doen geloven? Een beetje spanning brengt de onthulling dus nog wel.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties