WINACTIE

Uit je auto zo het strand op. Win een IAMTORO-strandpakket

Uit je auto zo het strand op. Win een IAMTORO-strandpakket

Das schrikken! Surf je jarenlang naar Autowereld.com voor het laatste autonieuws, is de website ineens veranderd in Autoreview.nl. Hoe de vork in de steel zit, lees je in een eerder artikel. Op deze plek willen we je vooral welkom heten. Met prijzen! Want vandaag geven we drie strandpakketten van IAMTORO weg. Niet jouw ding? Kijk dan welke andere prijzen we te vergeven hebben.

Het merk IAMTORO - bekend van de lekker zittende boxershorts - breidt het assortiment uit met swimwear voor mannen. De nieuwe zwemshorts zijn gemaakt van honderd procent gerecycled plastic. Dat is beter voor onze wereld, maar gaat niet ten koste van het draagplezier. 

De zwemshorts voor heren van IAMTORO zijn superzacht en drogen razendsnel. Weg dus met die natte plekken op de autostoel na een dagje op het strand! Door de relaxte fit voel je de shorts bovendien bijna niet zitten. Het stevige koord zorgt ervoor dat hij goed op z’n plek blijft, zelfs na de spectaculairste duik in de zee. De zwemshorts van IAMTORO zijn er in twee kleuren: Icon Pink en Aubergine.

Uit je auto zo het strand op. Win een IAMTORO-strandpakket
Uit je auto zo het strand op. Win een IAMTORO-strandpakket
Uit je auto zo het strand op. Win een IAMTORO-strandpakket

Wat zit er in het strandpakket van IAMTORO?

Om je dag aan het strand helemaal compleet te maken, geeft Auto Review drie keer een strandpakket van IAMTORO weg, met daarin een zwemshort, een hamam-strandlaken (dat je tot een heel klein pakketje kunt opvouwen), een stoere cap en een ultracomfortabele boxershort.

En ook als je niet wint, kun je profiteren. Want als je de code AUTOREVIEW gebruikt in de officiële IAMTORO-shop, dan krijg je tijdelijk 15 procent korting op je gehele bestelling. 

Hoe kun je dit strandpakket van IAMTORO winnen?

Doe mee met onze winactie en maak kans op een strandpakket van IAMTORO. Wat moet je doen? Simpel. Vul het onderstaande formulier in; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Op maandag 14 juni trekken we uit alle inzendingen drie winnaars (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee!

Winactie

Helaas, het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Meld je dan aan!

Met het insturen van je naam en e-mailadres word je automatisch ingeschreven voor onze mailings.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken