Nieuws

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

In Auto Review 12 (2019) komen we er - niet voor het eerst - achter hoe interessant én leuk elektrische auto's zijn. Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkel. De Porsche Taycan is de Porsche 911 van de moderne tijd. Maar ook de Mazda MX-30 en de DS3 Crossback E-Tense charmeren op geheel eigen wijze. Bij Ford kijken we vast naar de Mustang Mach E. Maar we gaan ook gewoon benzine snuiven! 


Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Rij-impressie: Porsche Taycan

Wat waren Porsche-liefhebbers boos toen hun merk in 1997 overstapte van lucht- naar watergekoelde motoren! Nu hoor je ze gek genoeg niet. Terwijl de splinternieuwe Taycan toch een veel grotere stap is. Misschien vermoedden ze al wat wij nu aan den lijve hebben ondervonden: de sportwagen is elektrisch, maar bovenal nog steeds een echte Porsche.

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Rij-impressie: Renault Captur

Stoppen doe je op je hoogtepunt. In 1981 werd wijlen bokser Muhammad Ali keihard met de gebroken neus op deze wijsheid gedrukt. Net als Ali had de Renault Captur aan het begin van zijn carrière nauwelijks concurrenten. Maar nu zijn er wel twintig compacte suv’s die de Fransman graag tegen het asfalt zouden meppen. Toch weet Renault van geen ophouden: de splinternieuwe Captur is klaar voor de tweede ronde.

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Rij-impressie: Mazda CX-30

Als Mazda een model introduceert met ‘MX’ in de naam, kun je er zeker van zijn dat er iets bijzonders aan de hand is. De MX-5 werd een legendarische sportwagen, op de Tokyo Motor Show werd de MX-30 onthuld, de eerste volledig elektrische Mazda. Wij rijden vast in een prototype.

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Beleving: Japanse sportwagens

Japanse sportwagens werden lange tijd niet zo serieus genomen. Liefhebbers waren vooral gevoelig voor de auto's uit Duitsland, Italië en Engeland. Maar de waardering begint te komen, Japan wordt inmiddels voor vol aangezien. We brengen vijf spannende auto's bij elkaar: de Honda NSX, de Lexus RC F, de Nissan GT-R, de Subaru BRZ en de Toyota GR Supra.

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Test: Volvo XC90

Alle kleine beetjes helpen tegen klimaatverandering. De Volvo XC90 is nu leverbaar als mild hybrid. Dat is niet genoeg om de ruim twee ton wegende auto écht zuinig te krijgen, maar je vergeeft de XC90 veel als je kennis maakt met zijn grandioze comfort.

Auto Review december 2019: gratis voorproefje

Vergelijkende test: middenklassers

Het zou een belofte uit het programma van een politieke partij kunnen zijn: in de middenklasse gaat iedereen erop vooruit. Maar het is de automobiele sector die deze belofte inlost. De sterk verbeterde Audi A4 en opgewaardeerde Jaguar XE kruisen de degens met de kakelverse BMW 3-serie en nog immer jeugdige Alfa Romeo Giulia.


Auto Review 12 ligt in de winkel, maar Auto Review nabestellen zonder de deur uit te hoeven kan ook!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers