Nieuws

Dit zijn onze oranje toppers!

Dit zijn onze oranje toppers!

Oranjekoorts! Veel mensen waren voor het WK vrouwenvoetbal nog sceptisch over de kansen van onze oranje leeuwinnen. Maar ze staan zondag 7 juli mooi in de finale! Wil je nog jarenlang aan dit succes herinnerd worden? Bestel dan nú een oranje auto. Dit zijn onze oranje toppers!

1. BMW X1 sDrive 20i Orange Edition

Dit zijn onze oranje toppers!

Met stip op 1: de BMW X1 sDrive 20i Orange Edition. Dat zit hem niet alleen in de kleur Sunset Orange, maar uiteraard ook in de naam. BMW Nederland heeft deze speciale editie trouwens niet opgedragen aan de oranje leeuwinnen, en je kunt hem ook in andere kleuren bestellen. Aanleiding voor de X1 Orange Edition is het feit dat de auto in ons eigen Born wordt gebouwd. Toch is de link met voetbal zo gelegd. Kijk maar eens naar de fotografie van de X1 Orange Edition: sappige weiden, grazende koeien en wiekende molens. Alsof je trainer Sarina Wiegman na een wedstrijd aan het woord laat: de kast met clichés wordt he-le-maal opengetrokken! En ook bijzonder Nederlands: de BMW X1 Orange Edition biedt veel voordeel in de vorm van uitrusting en accessoires. Volgens BMW houd je maar liefst 4149 euro in je zak - nadat je eerst zo'n 55 mille hebt uitgegeven ... Maar goed, met 192 pk onder je rechtervoet wordt het geheid scoren bij stoplichtsprints!

Dit zijn onze oranje toppers!
Dit zijn onze oranje toppers!

2. Volkswagen T-Cross

Dit zijn onze oranje toppers!

Energetic Orange heet de kleur van deze Volkswagen T-Cross. Laten we hopen dat onze oranje vrouwen in de finale ook lekker energiek zijn en de Amerikaanse dames verslaan. Over de energie van de T-Cross-bestuurder maken we ons in elk geval geen zorgen. Wie achter het stuur van de vrolijk uitgedoste T-Cross plaatsneemt, zal ook tijdens een lange rit niet snel inkakken. Want behalve de carrosserie en de wielen heeft Volkswagen ook het interieur van een vrolijke laag oranje make-up voorzien. Wat dat betreft heeft Volkswagen goed gekeken naar de bliksemsnelle vleugelspeelster Shanice van de Sanden. Ook zij is niet vies van een beetje uiterlijk vertoon.

Dit zijn onze oranje toppers!
Dit zijn onze oranje toppers!

3. Opel Corsa-e

Dit zijn onze oranje toppers!

De Fizz Orange Opel Corsa-e doet ons denken aan vleugelverdedigster Desiree van Lunteren. Stille kracht, eist niet heel veel aandacht voor zich op, springt zuinig om met energie, maar is wel bijzonder efficiënt. Maar als je zo'n stille elektrische auto koopt – al mag-ie sinds kort niet meer fluisterstil zijn – doe jezelf dan een lol en bestel hem in dit kekke kleurtje. Dan springt-ie er in elk geval visueel lekker uit. Bovendien betaal je er geen meerprijs voor. Gratis dus! Hoe Nederlands wil je het hebben?

Dit zijn onze oranje toppers!
Dit zijn onze oranje toppers!

4. Renault Clio

Dit zijn onze oranje toppers!

Wat ons betreft mag Renault deze kleur van de nieuwe Clio omdopen van Orange Valencia in 'Orange Jackie'. Want wat zat die goal van Jackie Groenen in de verlenging tegen Zweden er lekker in! Alleen scoort Groenen niet zo heel vaak, terwijl de Clio al jarenlang topresultaten haalt. 'Orange Lieke' of 'Orange Vivianne' dan maar? Want we verwachten dat de nieuwe Clio nog heel lang blijft scoren. Hij stuurt lekker direct, is heerlijk wendbaar en met zijn turbomotoren legt-ie tussensprintjes heerlijk vlot af. Het interieur kent ook een paar oranje accenten, maar de uitdossing is minder uitbundig dan bij de Volkswagen T-Cross. Voor het ware oranjegevoel kun je nog altijd je oranje pruik of oranje hoed opzetten.

Dit zijn onze oranje toppers!
Dit zijn onze oranje toppers!

5. McLaren 570S Spider

Dit zijn onze oranje toppers!

Nederlandse prijsjes zul je niet tegenkomen bij het configureren van de McLaren 570S Spider, maar over de kleur heb je niets te klagen. Wat blijkt: deze Britse superster is in maar liefst vier tinten oranje te bestellen: McLaren Orange, Ventura Orange, Papaya Spark en Helios Orange. Wij gaan uit ons dak! Dat kan trouwens ook liggen aan het geluid van de dubbel geblazen V8, de bloedstollende prestaties, de vleugeldeuren en de wulpse lijnen. Helaas vraagt de dealer een flinke transfersom voor deze 570 pk sterke roadster: voor minder dan 272.150 euro is van thuiswedstrijden met de McLaren 570S Spider geen sprake.

Dit zijn onze oranje toppers!
Dit zijn onze oranje toppers!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gert Wegman
Door Gert Wegman

Speelt al zijn leven lang met auto’s en taal, en wordt daar sinds 1989 nog voor betaald ook. Werkte ooit voor de industrie, maar is in 2002 ‘overgelopen’ naar de media. Dol op turbo’s, eigenzinnige auto’s en klassiek motorgegrom, gefascineerd door de stille kracht van EV’s.
Lees meer »

Zoeken