Audi pakt uit met verse Pro Line S-modellen

Nieuwjaarsvoordeel bij Audi. Het merk start 2012 met een keur aan sportief uitgedoste nieuwe Pro Line S-modellen: van de A1 tot en met de A6. De nieuwelingen zijn met onmiddellijke ingang leverbaar.

De Audi A1 Pro Line S is er als driedeurs en als vijfdeurs Sportback. Hij is gebaseerd op de Ambition-uitvoering en standaard voorzien van het S-line pakket dat onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, een sportonderstel, sportstoelen vóór, een met leer bekleed sportstuur, stof/leder-bekleding en aluminium accenten omvat. Ook het S-line exterieur is standaard met sportieve bumpers (vóór met mistlampen, achter met diffuser), een achterspoiler, grille in hoogglans zwart en verchroomde sierstukken voor de uitlaat. Maar er is nog meer. Wat te denken van metallic lak, automatische airconditioning, navigatiepakket, Xenon plus-verlichting, LED-lichtpakket, radio concert met Audi sound system en Audi Music Interface, armsteun vóór, telefoonvoorbereiding, verwarmde buitenspiegels en het opbergpakket. Allemaal standaard. Normaliter vertegenwoordigen de genoemde opties een meerwaarde van € 10.000,-. Nu biedt Audi het aan vanaf € 5.050,- afhankelijk van de motorisering. De Audi A1 in Pro Line S-uitvoering is er in ieder geval vanaf € 24.490,-.

Audi A3 Pro Line S
We gaan verder met de Audi A3 Pro Line S. Die is er tevens als driedeurs en als vijfdeurs Sportback. Standaard aanwezig zijn Xenon plus-verlichting, volautomatische airconditioning, metallic-/pareleffectlak, Audi radio/DVD-navigatiesysteem en het S line-pakket met 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, een driespaaks multifunctioneel sportstuur, bekleding in stof/leder en aluminium accenten.
In combinatie met Pro Line S kan voor een geringe meerprijs van € 350,- het S-line exterieur besteld worden. Dit omvat een dakspoiler, specifieke bumpers (vóór met mistlampen, achter met diffuser), chromen uitlaatsierstukken en diverse S line-logo’s. De Audi A3 Pro Line S er vanaf € 29.200,-.

Audi A4 en A5 Pro Line S
Onlangs gefacelift en nu al in de aanbieding als Pro Line S zijn de Audi A4 en A4 Avant en de A5-familie (Sportback, Coupé en Cabriolet). De Pro Line S-uitvoeringen beschikken standaard over de volgende extra’s: S-line en S-line exterieur met onder meer een sportonderstel, 18 inch lichtmetalen velgen, gedeeltelijk met leder beklede sportstoelen, met leder bekleed sportstuur, sportieve bumpers, een diffuser en verchroomde uitlaatsierstukken. Het comfort is naar een hoger plan getrokken met MMI navigatie, airconditioning, armsteunen in leder, Audi sound system, parkeerhulp achter en diefstalalarm. Verder zijn Xenon plus-verlichting, het lichtpakket en metallic-/pareleffect lak inbegrepen. De Audi A4 Pro Line zijn vervolgens nog voorzien van een S-line dakspoiler, blanke dakrails (Avant) en dito raamlijsten, een licht- en regensensor en een middenarmsteun vóór. De meerprijs bedraagt € 6.750,- voor de A4-modellen en € 6.900,- voor de carrosserievarianten van de A5. De Audi A4 in Pro Line S-uitvoering is zodoende leverbaar vanaf € 41.420,- en de A5 in Pro Line S-uitvoering kost minimaal € 45.270,-.

Audi A6 Pro Line S
Tot slot de Audi A6 en A6 Avant Pro Line S, die krijgen dezelfde luxe behandeling als de eerdergenoemde Audi’s. De meerprijs bedraagt € 9.800,- maar daar krijg je het volgende voor terug: S-line en S-line exterieur, 18 inch lichtmetalen velgen (19 inch voor de zescilinders), een sportonderstel, met leer/stof beklede sportstoelen, elektrisch verstelbare lendensteunen, multifunctioneel driespaaks sportstuur, bumpers in extra sportief design, diffuser achter en verchroomde uitlaateinden. Xenon plus verlichting, MMI navigatie, metallic lak, Audi parkeerhulp plus, een in delen neerklapbare achterbank, armleuningen in leder, automatische airconditioning (4 zones), bestuurdersinformatiesysteem, Audi sound system, Audi Music interface, diefstalalarm en telefoonvoorbereiding maakt het leven in de A6 ook net even wat aangenamer. De Audi A6 in Pro Line S-uitvoering is leverbaar vanaf € 54.030,-.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties