Ford Bedrijfswagens: modellen

Een overzicht van alle bedrijfswagens van Ford, van de beroemde (elektrische) Transit tot de stoere Ranger. 

Ford Bedrijfswagens: modellen

Ford Transit Courier

De Ford Transit Courier is een bestelwagen van compact formaat en ruime functionaliteit. En daarmee zeer geschikt voor stadse klussen. Leverbaar met zowel diesel- als benzinemotoren en een elektrische variant. Kijk hier voor alle varianten van de Ford Transit Courier.

Ford Bedrijfswagens: modellen

Ford Transit Connect

Een maatje meer nodig? Kijk dan eens naar de Ford Transit Connect. Nu ook voor het eerst leverbaar als plug-in hybride met een elektrisch rijbereik van 110 km (WLTP). Dit naast twee krachtige EcoBlue dieselmotoren. Kijk hier voor alle varianten van de Ford Transit Connect.

Ford Bedrijfswagens: modellen

Ford Transit Custom

De compacte bestelwagenlijn van Ford wordt aan de bovenkant afgesloten door de Transit Custom. Deze bestseller in het gamma is leverbaar in diverse carrosserievarianten om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. En met keuze uit een plug-in hybride benzinemotor, een sterke diesel of een stekker. Kijk hier voor alle informatie over de Transit Custom.

Ford Bedrijfswagens: modellen

Ford Transit

De werktopper van Ford is al sinds jaar en dag de Transit. Deze alleskunner is voor elke denkbare klus te porren. Vooral ook door de vele varianten die er leverbaar zijn, van gesloten bestel tot dubbele cabine en chassis cabine, al dan niet dubbel. Vanzelfsprekend ontbreken de volelektrische versies niet. Kijk hier voor alle Transit-versies.

Ford Bedrijfswagens: modellen

Ford Ranger

Een stoere pick-up met niet alleen sublieme werkcapaciteiten op en naast de weg, maar ook nog eens een schitterende verschijning. Praktisch en plezier gaan hier hand in hand samen. Vanaf volgens jaar ook als plug-in hybride leverbaar. Kijk hier voor meer informatie over de Rangers, inclusief de te verwachten plug-in hybride.

Mark Litjens
Door Mark Litjens

Werkt al sinds 1995 in de auto-industrie. Eerst als autojournalist, nu als bedrijfsautojournalist en altijd als fervent motorrijder. Als er maar wielen onder zitten, is hij gelukkig. Lees meer »

Voor jou geselecteerd

Bedrijfswagen-nieuws in je mailbox?

  • ✓ Het belangrijkste nieuws over bedrijfswagens
  • ✓ Exclusieve tests
  • ✓ Speciale kortingen en acties