VADERDAGWINACTIE

Voor sterke vaders: Win deze eiwitshakes van Matchu Sports

Voor sterke vaders: Win deze eiwitshakes van Matchu Sports

Niet vergeten, hè! Op 21 juni is het vaderdag. De hoogste tijd dus om jouw vader – die je misschien wel de allereerste rijlessen gaf – eens goed in het zonnetje te zetten. Autowereld.com kan je daarbij helpen. Wij geven in de komende anderhalve week iedere dag een aantal mooie cadeaus weg, zoals deze eiwitshakes in vier smaken van Matchu Sports. Hoe je die kunt winnen? Lees snel verder!

Eiwitshakes worden door sporters gebruikt om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ze dragen bij aan snel en goed herstel van de spieren na een workout. Een eiwitshake is een goed alternatief voor momenten dat je geen tijd hebt om een eiwitrijke maaltijd te nuttigen, bijvoorbeeld als je na het sporten direct doorgaat naar je werk. En voor het geld hoef je het niet te laten: je betaalt slechts 0,65 euro per shake!

Whey shakes of eiwitshakes

Eiwitshakes worden ook vaak ‘whey shakes’ genoemd. Wei wordt gewonnen uit melk en is eigenlijk een bijproduct van kaas. Om precies te zijn is wei het vocht dat achterblijft bij het maken van kaas. Dit bevat een hoge concentratie eiwitten en wordt snel opgenomen in het lichaam. Deze twee eigenschappen maken het ideaal als proteïneshake voor na het sporten.

Tip: mix met melk

Een eiwitshake maken is heel gemakkelijk: mix een schepje eiwitpoeder met 200 ml water voor een shake met maar liefst 23 gram eiwitten. Tip van Matchu Sports: mix het poeder liever met 250 ml melk. Wel iets meer calorieën, maar ook meer eiwitten.

Wat zit er in het pakket?

Kan jouw sportieve vader wel wat extra eiwitten gebruiken? Doe mee en maak kans op een pakket eiwitshakes van Matchu Sports. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken; vanille, banaan, chocolade en bosvruchten en kosten €21,95 per pot. Met deze Vaderdag-actie maak je kans op vier potten eiwitshakes plus één shakebeker!

Hoe doe je mee?

Wat moet je doen om dit pakket te winnen? Simpel. Vul het onderstaande formulier in; we hebben alleen je e-mailadres nodig. Op 21 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Daarna sturen we een sterke postbode op pad om de prijs te bezorgen.

Winactie

Helaas, het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Meld je dan aan!

Met het insturen van je naam en e-mailadres word je automatisch ingeschreven voor onze mailings.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken