Overige

De 5 lelijkste auto's van 2014

Afstotelijk, mismaakt, in strijd met de goede smaak, onesthetisch en onprettig om naar te kijken zijn volgens een (online) woordenboek zoal de definities van lelijk. Nogal subjectief, is het niet? Maar hoe je het ook wendt of keert, deze 5 dit jaar gepresenteerde auto’s zijn in elk geval met geen mogelijkheid klassieke schoonheden te noemen.

Smart Forfour

Smart Forfour

Heeft Smart ooit zwarte cijfers geschreven? Toen het dochtermerk van Daimler aankondigde het toch nog een keer te proberen, was onze vrij logische gedachte dat het design van de nieuwe Smarts tenminste aan de veilig kant van hip zou balanceren. O, o, o, wat hadden we het mis. Lees meer »

Smart Fortwo

Smart Fortwo

We niet leren wil, moet maar voelen. Voor de eerste keer ooit daarom auto's van hetzelfde merk op plaats 1 en 2 in deze jaarlijks terugkerende categorie. Het is dat de arbeidsplicht roept, want vrijwillig gezien worden in de nieuwe fortwo is geen gewenst voornemen van ons. Lees meer »

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

In menig opzicht een geslaagde auto, de Citroën C4 Cactus. Behalve dat exterieur. Die ijselijke plakkaten op de flanken voelen eerder als pleisters op de wonden die juist als taak hebben deze te voorkomen. Lees meer »

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Een esthetisch harmonieuze grille ontwerpen is zo eenvoudig nog niet. Jeep heeft er althans maar wat moeilijk mee. Al jaren. Bij de nieuwe Cherokee wisten de Amerikanen het helemaal bont te maken. Iewww! Lees meer »

SKT Roadkart

SKT Roadkart

Onvervalste rijsensaties; ons kun je hiermee niet blijer maken. Dat wil echter niet zeggen dat het oog ineens niet wat wil. Sterker, het ontwerp van de SKT Roadkart is al net zo exotisch als diens naam. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken