Overige

De 5 beste nieuwkomers van 2014

Ook dit jaar kwamen er talloze nieuwe auto's op de markt. En de meesten ervan reden wij voor je. Dit zijn de vijf auto's die de meeste indruk op ons hebben achtergelaten. Elk op hun eigen manier.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

Een beetje cliché is het natuurlijk wel, de gloednieuwe Volkswagen Passat op het hoogste ereschavot. Maar neem gerust plaats achter het stuurwiel dan snap je ons punt, want poeh… wat is de achtste generatie Passat goed! Lees meer »

Volvo XC90

Volvo XC90

Volvo heeft er twaalf jaar op zitten broeden, maar wat is de nieuwe XC90 een gave machine geworden. Ondanks dat we nog niet hebben kunnen rijden met de Zweed zijn we wel overtuigd van zijn kwaliteiten. Nummer twee! Lees meer »

Fiat 500X

Fiat 500X

Weer een nieuwe 500-kloon was onze gedachte bij de Fiat 500X. Maar dat veranderde compleet toen we voor het eerst oog-in-oog stonden met de kekke Italiaan. Wat een leuk ding is dat geworden! Lees meer »

Mazda CX-3

Mazda CX-3

Eigenlijk weten we nog maar vrij weinig van de nieuwe Mazda CX-3, maar onze ervaringen met de CX-5 geven hoge verwachtingen. We kunnen niet wachten snel achter het stuur te kruipen. Lees meer »

Toyota Mirai

Toyota Mirai

De Toyota Mirai mocht eigenlijk niet ontbreken in dit lijstje, want wat een innovatieve auto is dit. Gaat hij voor net zo’n revolutie zorgen als de Pruis destijds? Wij denken van wel! Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken