Volkswagen private lease

volkswagen-golf

Volkswagen is een van de bekendste en meest gerenommeerde automerken. Ook voor private lease is Volkswagen een grote partij. Volkswagen staat bekend om zijn kwaliteitsvolle auto’s en kan leunen op tientallen jaren aan ervaring. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Volkswagen private lease aanbod.

volkswagen-logo
14 resultaten
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

vanaf
€ 274,- p/m
Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

vanaf
€ 319,- p/m
Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

vanaf
€ 369,- p/m
Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

vanaf
€ 379,- p/m
Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

vanaf
€ 439,- p/m
Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

vanaf
€ 455,- p/m
Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

vanaf
€ 529,- p/m
Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

vanaf
€ 569,- p/m
Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

vanaf
€ 664,- p/m
Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5

vanaf
€ 679,- p/m
Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.7

vanaf
€ 769,- p/m
Volkswagen Passat

Volkswagen Passat

vanaf
€ 888,- p/m
Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

vanaf
€ 894,- p/m
Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

vanaf
€ 1.319,- p/m

Volkswagen private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Volkswagen is een van de meest gerenommeerde en bekende automerken van de wereld. Tevens is de Volkswagen Group een van de grootste autofabrikanten van de wereld, samen met General Motors en Toyota. Volkswagen is op het gebied van private lease een grote partij, en heeft voor elke prijsklasse en autosegment een goede optie. De auto’s zijn kwaliteitsvol en rijk uitgerust.

De Volkswagen Polo is bijvoorbeeld een enorm populaire keuze. De hatchback is al bezig aan zijn elfde generatie en behoorde zelfs tot de populairste leaseauto’s van 2021. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Volkswagen private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Volkswagen beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Volkswagen. Zo vind je hatchbacks (Up!, Polo, ID3 en Golf), stationwagons (Golf en Arteon), een sedan (Arteon), cross-overs (Taigo, T-Cross, T-Roc en ID4) en SUV’s (Tiguan en ID5). Ook voor elektrische (ID3, ID4 en ID5) en plug-in hybride (Arteon) auto’s kun je terecht bij Volkswagen.

Elektrische Volkswagen leasen

Volkswagen heeft een aantal elektrische modellen in het assortiment. Daarvan is de Volkswagen ID4 de meest populaire. Hieronder een overzicht van alle elektrische Volkswagen lease auto’s:

Aanbieders private lease Volkswagen

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Volkswagen leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Volkswagen leasen of kopen

Kun je het beste een Volkswagen kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Volkswagen private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Volkswagen modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Volkswagen private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Volkswagen private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Volkswagen moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Volkswagen model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Volkswagen moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Volkswagen private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Volkswagen private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Volkswagen kiezen voor mijn volgende auto?
A: Volkswagen is een van de bekendste automerken wereldwijd. Daarnaast kan het bedrijf uit Wolfsburg leunen op tientallen jaren aan ervaring. De Volkswagen Group is de grootste autofabrikant in Europa en de tweede wereldwijd.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Volkswagen?
A: Je kan al vanaf €287,- per maand een Volkswagen Up! leasen.