Klantenservice

Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben over autoreview.nl/private-lease, kun je terecht bij onze klantenservice. Daarvoor vul je enkele gegevens en je vraag in het formulier hieronder in. Ook vind je op deze pagina een aantal veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden.


Hoe werkt private lease en wat is er bij inbegrepen?
Private lease is een huurvorm waarmee je de beschikking krijgt over een nieuwe auto, die je leaset bij een leasepartij. Je spreekt met deze partij voorwaarden zoals de contractduur en het aantal jaarlijkse kilometers af en betaalt op basis van deze voorwaarden maandelijks een vast bedrag voor de auto. In dit bedrag zijn kosten als onderhoud, verzekering, wegenbelasting en afschrijving inbegrepen. Je weet met een private leasecontract dus heel duidelijk waar je aan toe bent. Na afloop van het contract lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.

Wat is het voordeel van private lease ten opzichte van kopen?
Het grote voordeel van private lease ten opzichte van kopen is dat je altijd een vast bedrag betaalt en dus niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Je weet precies wat je maandelijks uitgeeft aan een auto (buiten de brandstof en eventuele bekeuringen of andere kosten) en kan dit dus ook makkelijk begroten. Dit maakt je financiële planning een stuk eenvoudiger.

Hoe werkt de private lease vergelijker?
Onze private lease vergelijker haalt alle aanbiedingen rechtstreeks van de websites van de leasepartijen waarmee we samenwerken. Dat gebeurt automatisch en meerdere keren per dag. Zo vind je bij ons exact dezelfde prijzen als op de websites van de lease partijen zelf. Zelfs de tijdelijke aanbiedingen nemen wij mee. We willen zoveel mogelijk aanbiedingen met je delen, maar niet ten koste van alles. Daarom werken we alleen met betrouwbare partijen samen.

Krijg ik een BKR-registratie door mijn leasecontract?
Ja, alle partijen die zijn aangesloten bij AutoReview.nl/private-lease registreren je bij BKR. Dit komt omdat wij enkel met maatschappijen samenwerken die beschikken over het Keurmerk Private Lease. Een van de pijlers van het keurmerk is het beschermen van consumenten tegen te hoge financiële lasten. Lees voor meer informatie over private lease en BKR-registraties ons blogartikel over het onderwerp.

Contact

Heb je een andere vraag? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.