Cupra private lease

Cupra is een van de nieuwste automerken. Het Spaanse luxemerk is een voorloper in de elektrificatie van de personenauto’s. Cupra legt daarnaast de nadruk op design en sportieve prestaties. Daarmee willen ze zich presenteren als een echt rijdersmerk. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Cupra private lease aanbod.

cupra-logo
3 resultaten
Cupra Born

Cupra Born

vanaf
€ 617,- p/m
Cupra Leon

Cupra Leon

vanaf
€ 690,- p/m
Cupra Formentor

Cupra Formentor

vanaf
€ 705,- p/m

Cupra private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Cupra is een Spaanse autofabrikant die gespecialiseerd is in sportieve auto’s. In 1996 begon SEAT de naam Cupra toe te voegen aan de meer sportieve versies van verschillende modellen, nadat het dat eerder deed onder de naam SEAT Sport. Ruim twintig jaar later in 2018 ging Cupra op eigen benen staan als high-performance submerk van SEAT. Cupra wilde inzetten op sportiviteit en elektrificatie. Cupra biedt hun eigen modellen tevens aan met private lease.

De Cupra Born is bijvoorbeeld een populaire keuze. De hatchback is de eerste auto die los van Seat door Cupra is uitgebracht. Daarnaast is het de eerste volledig elektrische auto van het merk uit Abrera. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Cupra private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Cupra beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Cupra. Zo vind je hatchbacks (Born en Leon), een stationwagon (Leon), en een SUV (Formentor). Ook voor elektrische (Born) en plug-in hybride (Leon en Formentor) auto’s kun je terecht bij Cupra.

Elektrische Cupra leasen

Cupra heeft een elektrische model in het assortiment, maar wil in de toekomst naar een volledig elektrisch aanbod. Hieronder een overzicht van alle elektrische Cupra lease auto’s:

Aanbieders private lease Cupra

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Cupra leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Cupra leasen of kopen

Kun je het beste een Cupra kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Cupra private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Cupra modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Cupra private lease vergelijken

In onze private lease vergelijker vind je gemakkelijk de Cupra private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Cupra moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Cupra model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Cupra moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Cupra private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Cupra private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Cupra kiezen voor mijn volgende auto?
A: Cupra staat bekend als een echt rijdersmerk en heeft design en sportieve prestaties hoog in het vaandel staan. Daarnaast is Cupra een van de voorlopers van elektrisch rijden.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Cupra?
A: Je kan al vanaf €522,- per maand een Cupra Born leasen.