Cupra Formentor

Cupra Formentor Private Lease

Er zijn op dit moment geen private lease aanbiedingen beschikbaar. Bekijk hier alle private lease deals.
Meer info →

Private lease de Cupra Formentor

Deze auto heeft alles wat je van een Cupra verwacht: kracht, snelheid en uitstraling. Met dit model heeft Cupra een ware topper in het compacte SUV-segment neergezet. De Formentor is namelijk niet alleen comfortabel, maar ook zeer sportief. Hij beschikt over krachtige motoren en heeft een elegante uitstraling. Het is een ideale auto voor zowel stads- als buitengebruik.

Een Cupra Formentor private leasen

De Cupra Formentor was het eerste model dat geheel onder de naam Cupra werd verkocht. Cupra is een afsplitsing van SEAT en staat bekend om zijn sportieve modellen. Dankzij de krachtige motoren is de Formentor niet alleen snel, maar ook zeer wendbaar. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor langere ritten. Daarnaast beschikt de Cupra Formentor over vele technische snufjes, zoals een digitale spiegel (die je ook donker kan maken), adaptieve cruise control en een head-up display. Zo rijdt het nóg veiliger én gemakkelijker!

Uitrusting Cupra Formentor

De Cupra Formentor beschikt over diverse veiligheidssystemen, waaronder automatische remlichten, adaptieve cruise control en een achteruitrijcamera. Ook is hij voorzien van een infotainmentsysteem met 10 inch touchscreen en navigatie. Verder zijn er tal van opties mogelijk, zoals lederen bekleding, parkeersensoren en een panorama-dak. Kortom: de Formentor is uitgerust met alle gemakken die je nodig hebt tijdens het rijden.

Alternatieven Cupra Formentor lease

Wil je graag een andere auto private leasen? Voor een andere plug-in hybride SUV kun je terecht bij de Ford Kuga, de Mitsibushi Eclipse of de Hyundai Tucson. Alledrie modellen behoren tot hetzelfde segment als de Formentor en zijn net zo ruim en comfortabel.

Waarom een Cupra Formentor private leasen?

Private lease is dé manier om voordelig in een nieuwe of jonge auto te rijden. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en je weet precies waar je aan toe bent. Bovendien zijn alle onderhoudskosten en verzekeringen inbegrepen in het maandbedrag. En wil je toch liever iets anders na een paar jaar? Dan kun je altijd opzeggen of overstappen naar een andere auto. Vergelijk de beste Cupra Formentor private lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting Cupra Formentor

  • Plug-in Hybride
  • Compacte SUV
  • Sportieve look