Cupra Born

Cupra Born Private Lease

De beste deal voor een Cupra Born is momenteel 617,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 617,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Born
Just Lease
Cupra Born
Cupra 59kWh 170kW Essential auto
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 617,-p/m
Naar Just Lease
Born
Just Lease
Cupra Born
Cupra 59kWh 170kW Business auto
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 627,-p/m
Naar Just Lease
Born
Just Lease
Cupra Born
Cupra 59kWh 170kW Performance auto
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 673,-p/m
Naar Just Lease
Born
Just Lease
Cupra Born
Cupra 77kWh 170kW Business auto
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 708,-p/m
Naar Just Lease
Born
Just Lease
Cupra Born
Cupra 77kWh 170kW Performance auto
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 726,-p/m
Naar Just Lease

Private lease de Cupra Born

Deze elektrische SUV is het resultaat van een samenwerking tussen SEAT en Volkswagen. Het design is krachtig en uniek, iets wat je niet snel ergens anders gaat zien. Met de Cupra Born private lease je een auto die zowel in de stad als op de snelweg uitblinkt.

Een Cupra Born private leasen

De Cupra Born is een volledig elektrische SUV die in 2021 op de markt kwam. De Born heeft een actieradius van ruim 400 kilometer (WLTP). Je kunt de auto laden met een standaard laadpaal of met een snellader tot 100 kW. Op die manier heb je binnen 30 minuten weer genoeg energie voor 400 kilometer rijden. De Cupra Born kan ook geleverd worden met drie fasen 11 kW AC-laadstation. Die combinatie laadt de accu in 8,5 uur volledig op. De Cupra Born is voorzien van twee elektromotoren, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde.

Uitrusting Cupra Born

De Cupra Born is standaard uitgerust met onder andere 18 inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, adaptieve cruise control, verkeersbordherkenning, head-up display en digitale spiegelbeeldspiegels. Ook is er keuze uit diverse soorten bekleding: stof/kunstleder of full leather. Er zijn in totaal 4 kleuren beschikbaar: Energy Blue, Glamour Red, Mystery Grey en Deep Black.

Alternatieven Cupra Born lease

Bent u toch liever op zoek naar alternatieven? Dan kunnen wij u wellicht helpen! Binnen het elektrische SUV-segment valt onder andere te denken aan de MG ZS, de Hyundai Ioniq 5 of de Mazda MX30.

Waarom een Cupra Born private leasen?

Voor het aanschaffen van een nieuwe auto heb je een aardig spaarpotje nodig. Daarnaast moet je rekening houden met kosten voor onderhoud. Privatelease maakt het rijden van een nieuwe auto bereikbaar voor een grotere groep Nederlanders. Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn in de prijs in begrepen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vergelijk de beste Cupra Born private lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting Cupra Born

  • Sportieve SUV
  • Stijlvolle afwerking binnen en buiten
  • Volledig elektrisch