Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 Private Lease

De beste deal voor een Hyundai Ioniq 5 is momenteel 589,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
ANWB
vanaf € 589,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij ANWB
Ioniq 5
ANWB
Hyundai Ioniq 5
58kWh Style auto 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 589,-p/m
Naar ANWB
Ioniq 5
ANWB
Hyundai Ioniq 5
58kWh Style auto 5d
7.500 km/jaar
72 maanden
€ 609,-p/m
Naar ANWB
Ioniq 5
ANWB
Hyundai Ioniq 5
77,4kWh Style auto 5d
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 629,-p/m
Naar ANWB
Ioniq 5
ANWB
Hyundai Ioniq 5
58kWh Style auto 5d
10.000 km/jaar
72 maanden
€ 629,-p/m
Naar ANWB
Ioniq 5
Athlon
Hyundai Ioniq 5
58kWh Style auto 5D 125kW
10.000 km/jaar
72 maanden
€ 629,-p/m
Naar Athlon

Private lease de Hyundai Ioniq 5

Het Zuid-Koreaanse Hyundai vult met de Ioniq 5 het gat tussen stadsauto’s en grote SUV’s. De Ioniq 5 is een volledig elektrische crossover met veel ruimte van binnen, snelle laadtijd en groot bereik. Benieuwd? Hier lees je wat je moet weten en vind je beste private lease aanbiedingen.

Een Hyundai Ioniq 5 private leasen

De Ioniq 5 van Hyundai is een crossover hatchback met plaats voor vijf. Zijn middelgrote formaat biedt hem de voordelen van een grotere auto, zoals een hogere zit, maar dan zonder al te veel ruimtetekort bij het inparkeren.

Op een volle accu rijdt hij tot wel 507 kilometer. Ook is de Ioniq 5 bijzonder snel opgeladen.

Uitrusting Hyundai Ioniq 5

De Hyundai Ioniq 5 heeft vier verschillende uitvoeringen en leuke opties om uit te kiezen. Het instapmodel is de Style-uitvoering met verwarmbare buitenspiegels, 19 inch-velgen, multimedia-/navigatie-display en volautomatische airco.

Hogere uitvoeringen breiden die lijst uit met een panoramadak, digitale buitenspiegels, verwarmbare voorstoelen, Bose-geluidssysteem, leren stoelbekleding, hud met augmented reality, parkeerassistentie en ontspanningsfunctie in stoelen.

De Hyundai Ioniq 5 is verkrijgbaar in negen kleuren waaronder olijfgroen, wit, grijs, blauw en zwart.

Alternatieven Hyundai Ioniq 5

De Hyundai Ioniq 5 is een elektrische, middelgrote crossover met vijf zitplaatsen. Hij bevindt zich ergens tussen de kleinere stadsauto’s en grotere SUV’s. Vergelijkbare elektrische modellen zijn de Kia EV6, Citroën ë-C4 en Kia e-Niro.

Waarom een Hyundai Ioniq 5 private leasen?

De Hyundai Ioniq 5 is een volledig elektrische auto en heeft dus voordelen als lage onderhoudskosten, minder milieu-impact en goedkopere “brandstof”.

Elektrische auto’s kosten echter relatief meer dan vergelijkbare modellen met een verbrandingsmotor. Omdat het kopen van een nieuwe auto sowieso al een flinke uitgave is, kan de prijs een struikelblok zijn.

Private leasen biedt een uitkomst en maakt elektrisch rijden en een nieuwe auto toegankelijker. Je betaalt namelijk een maandbedrag voor een vaste looptijd en afgesproken jaarlijkse kilometers. Bovendien zijn kosten voor onderhoud, verzekeringen en belasting inbegrepen. Je betaalt alleen nog voor het laden aan de stekker.

Samenvatting Hyundai Ioniq 5

  • Middelgrote crossover, 5-zits
  • Ruim van binnen
  • 507 km groot bereik
  • Snel opgeladen
  • Volledig elektrisch