Kia Niro EV

Kia Niro EV Private Lease

De beste deal voor een Kia Niro EV is momenteel 577,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Just Lease
vanaf € 577,-/maand
Op basis van 60 maanden, 12000 km per jaar
Bekijk bij Just Lease
Niro
Just Lease
Kia Niro EV
Kia 64.8kWh Light Advanced
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 577,-p/m
Naar Just Lease
Niro
Just Lease
Kia Niro EV
Kia 64.8kWh Light
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 586,-p/m
Naar Just Lease
Niro
Just Lease
Kia Niro EV
Kia 64.8kWh Light Edition
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 597,-p/m
Naar Just Lease
Niro
Just Lease
Kia Niro EV
Kia 64.8kWh DynamicPlusLine
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 614,-p/m
Naar Just Lease
Niro
Just Lease
Kia Niro EV
Kia 64.8kWh Air
12.000 km/jaar
60 maanden
€ 627,-p/m
Naar Just Lease

Volledig elektrische Kia Niro EV met private lease

De nieuwe Kia Niro EV is volledig elektrisch, gunstig geprijsd en heeft een zorgeloze actieradius. Zie jij jezelf rondrijden in een van de meest populaire auto’s van Nederland? Je least ‘m al voor een bescheiden prijsje. Benieuwd naar de andere auto’s van Kia? Bekijk dan onze Kia private lease overzichtspagina. Hier lees je wat je moet weten over de Kia Niro EV private lease.

Waarom de elektrische Kia e-Niro bij jou in de smaak valt

De Kia Niro EV heeft een moderne interieurstijl met daarin een groot 10 inch-display en een minimalistische collectie verlichte knoppen. Bovendien is hij gemaakt van duurzame gerecyclede materialen. De compacte crossover is verkrijgbaar in het groen, zwart, lichtgrijs, grijs, blauw, gebroken wit, oranje en wit.

Veel ruimte

Kia Niro EV kofferbak
Kia Niro EV kofferbak

De ruimte van binnen is meer dan genoeg voor jou, je passagiers en alles in je kofferbak. Zo is de bagageruimte 451 liter ruim voor de boodschappen, picknick en wat niet. De nieuwe Kia Niro EV is daardoor een ideale gezinsauto of het vervoer voor een dagje weg met vrienden.

Ook van Kia

Als deze Kia je bevalt, heb je misschien ook belangstelling voor de Kia Niro op benzine. Neem je een Kia Stonic, dan rijd je nog steeds een SUV maar compacter.

Veilig achter het stuur

De elektrische Niro is betrouwbaar en veilig door alle handigheden aan boord zoals parkeersensoren, rijstrook- en dodehoekassistentie. Een andere handige functie is het omgekeerd opladen van andere elektrische voertuigen die de laadpaal niet dreigen te halen. Zo functioneert de crossover als een mobiel stopcontact.

Wat is de beste Kia Niro EV private lease deal?

De volledig elektrische Niro EV van de Zuid-Koreaanse fabrikant lease je voor de beste prijs met de langste looptijd en minste kilometers. Heb je meer jaarlijkse kilometers nodig of vind je die looptijd te lang? Dan vind je jouw ideale private lease met het filter.

Geef in het filter de kilometers, looptijd en andere opties aan om andere aanbiedingen uit te sluiten. De lijst met overgebleven lease deals heeft altijd de beste deal bovenaan. Staat er een aantrekkelijke tussen? Gebruik dan de button ernaast. Daarmee kom je op de website van de leasemaatschappij. 

Daar lees je je in over de voorwaarden, het voertuig en alle mogelijke opties. Zo kies je bijvoorbeeld uit een één- of tweekleurige afwerking en eventuele winterbanden. Klaar met het samenstellen van jouw ideale auto? Dan doe je een aanvraag en ben je een stap dichter bij een nieuwe Kia voor je deur. Alvast veel rijplezier!