Volkswagen Polo

Volkswagen Polo Private Lease

De beste deal voor een Volkswagen Polo is momenteel 319,- euro per maand
Meer info →
Beste deal
Broekhuis Private Lease
vanaf € 319,-/maand
Op basis van 72 maanden, 5000 km per jaar
Bekijk bij Broekhuis Private Lease
Polo
Broekhuis Private Lease
Volkswagen Polo
|1.0mpi 80pk
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 319,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease
Polo
Broekhuis Private Lease
Volkswagen Polo
|1.0tsi life edition 95pk
5.000 km/jaar
72 maanden
€ 329,-p/m
Naar Broekhuis Private Lease
Polo
XLeasy
Volkswagen Polo
Ascot grey Unilak
10.000 km/jaar
60 maanden
€ 339,-p/m
Naar XLeasy
Polo
XLeasy
Volkswagen Polo
10.000.000 km/jaar
48 maanden
€ 344,-p/m
Naar XLeasy
Polo
XLeasy
Volkswagen Polo
Ascot grey Unilak
10.000 km/jaar
48 maanden
€ 369,-p/m
Naar XLeasy

Private lease de Volkswagen Polo

Wanneer je de Volkswagen Polo private leaset, ga je voor een compacte en zuinige hatchback. De Polo is geschikt voor stadsrijden, maar ook prima geschikt om mee te nemen op de snelweg. De Polo rijdt al sinds 1975 rond in Nederland en is daarmee een van meest ervaren en ook meest populaire auto’s in ons land.

Een Volkswagen Polo private leasen

De Volkswagen Polo is een zeer populaire auto. Dit komt mede doordat deze auto betaalbaar is en toch redelijk veel luxe biedt. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Polo beschikbaar waardoor je altijd wel eentje vind die past bij jouw wensen.

Uitrusting Volkswagen Polo

De basisuitrusting van de Volkswagen Polo bestaat onder andere uit airconditioning, 15 inch lichtmetalen velgen, LED- dagrijverlichting, Bluetooth carkit en mistlampen voor. Op het gebied van veiligheid wordt er ook goed voor gezorgd met onder andere front assist (noodremassistentie) en lane assist (hulp bij verkeerd invoegen). Naast dat er verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, kun je ook nog kiezen uit diverse extra opties om je auto helemaal naar wens te maken. Denk hierbij aan stoelverwarming, parkeersensoren of een navigatiesysteem. Zoals gezegd biedt de Volkswagen Polo al redelijk wat luxe, maar met deze extra opties maak je hem helemaal af!

Alternatieven Volkswagen Polo lease

Wanneer je toch liever iets anders dan een Volkswagen Polo wilt leasen, zijn er tal van alternatieven beschikbaar. Zo kun je denken aan de Mini, de Ford Fiësta, de Opel Corsa of de Audi A1.

Waarom een Volkswagen Polo private leasen?

Voor het aanschaffen van een nieuwe auto heb je een aardig spaarpotje nodig. Daarnaast moet je rekening houden met kosten voor onderhoud. Privatelease maakt het rijden van een nieuwe auto bereikbaar voor een grotere groep Nederlanders. Onderhoud, verzekering en wegenbelasting zijn in de prijs in begrepen, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vergelijk de beste Volkswagen Golf private lease aanbiedingen in onze vergelijker!

Samenvatting Volkswagen Polo

  • Zowel in stad als op langere ritten comfortabel
  • Jarenlange ervaring in B-segment
  • Rijke uitrusting