Prijzen Hyundai ix35 bekend

Hyundai heeft alle prijzen van de ix35 bekend gemaakt. En wederom wordt de compacte SUV van de Koreanen als een absolute prijsknaller in de markt gezet. De vanafprijs is vastgesteld op € 23.995,- voor de 2.0i CVVT in Active-uitvoering.

Hyundai zal de ix35 gaan leveren met een vijftal motoren; 2 benzine en 3 diesels. Het gamma zal starten met de 1.6 GDI (140 pk / 167 Nm). De tweede benzinemotor is de 2.0i CVVT (163 pk / 194 Nm). Dat model is voorlopig het instapmodel met een bijbehorend prijskaartje van € 23.995,-. Het dieselgamma bestaat uit een 1.7 CRDi (115 pk / 255 Nm) en een tweetal 2.0 CRDi-krachtbronnen met respectievelijk 136 pk (320 Nm) en 184 pk (383 Nm).

Vanafprijzen
Op dit moment heeft Hyundai enkel de prijzen van de 2.0 liter motoren bekend gemaakt. Dat zijn ook de motoren die als eerste leverbaar worden. De vanafprijs van de benzinemotor hebben we inmiddels genoemd, het dieselgamma start met de 2.0 CRDi (136 pk) vanaf € 30.995,- in Dynamic-uitvoering. De krachtige 184 pk versie moet minimaal € 31.745,- kosten en start eveneens als Dynamic.

Active, Dynamic, Style en i-Catcher
De ix35 zal leverbaar zijn in een viertal uitvoeringen: Active, Dynamic, Style en i-Catcher. De prijzen zijn heel transparant opgebouwd. De Dynamic-uitvoering kost € 1000,- meer dan de Active, de Style is € 1.300,- duurder dan de Dynamic en de i-Catcher is € 3.500,- duurder dan de Style. Vierwielaandrijving is in alle gevallen € 2.495,- duurder. Op de Active is de uitrusting al rijkelijk te noemen. Zaken als zes airbags, airco, radio/CD-speler met MP3, armsteun voor én achter, follow-me-home verlichting, 16 inch wielen, elektrische ramen en spiegels en ESP zijn allen aanwezig. Wie iets meer luxe wenst kiest voor de Dynamic. In dat geval monteert Hyundai ook climate control, cruise controle, verwarmbare buitenspiegels, een met leer bekleed stuur en pookknop, privacy glass en mistlampen voor. Vanaf de Style wordt het echt een rijke uitrusting met onder meer Bluetooth carkit, regen- en lichtsensor, half lederen bekleding, 17 inch lichtmetalen wielen, ruitenwisser ontdooier, dakrails, chromen details, lendesteun, bagagenet en knipperlichten in de buitenspiegels. Het topmodel i-Catcher is de kers op de taart en kan rekenen op een volledige lederen interieur, panoramadak, navigatiesysteem inclusief achteruitrijcamera, verwarmbare stoelen én achterbank, start-/stopknop, automatisch dimmende binnenspiegel en 18 inch lichtmetaal.

Vanaf maart staat de Hyundai ix35 bij de dealers.
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties