Nieuws

Speciale edities van de Colt

De Mitsubishi Colt is vanaf heden verkrijgbaar in twee speciale uitvoeringen: Edition One en Edition Two. Beide modellen staan al bij de dealer.

Aan de basis van de Mitsubishi Colt Edition One staat de Colt 1.1 ClearTec die 75 pk en 100 Nm levert. Speciaal aan de One Edition zijn de extra sportieve details aan het exterieur en het Style Pack. Onderdeel hiervan zijn bumpers en handgrepen die in de carrosseriekleur zijn meegespoten, elektrisch bedienbare ruiten vóór, airco en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Ook ontbreekt een radio met CD/MP3-speler niet.

Edition Two
De Mitsubishi Colt Edition Two concentreert zich nog nadrukkelijker op comfort dan de Edition One. Gebaseerd op de Colt 1.3 ClearTec is de Edition Two van de meest gewenste zaken voorzien. Airconditioning, cruise control en vier airbags zijn aan boord. Verder zijn een in hoogte verstelbare passagiersstoel, elektrisch bedienbare ruiten achter, licht- en regensensor, mistlampen voor en lichtmetalen wielen standaard. De uitrusting wordt gecompleteerd met een radio/CD/MP3-speler en zes speakers en audiobediening op het met leder beklede stuurwiel. Wie de 5-deursuitvoering besteld krijgt er tevens donkergetinte achterruiten bij. 

ClearTec
Beide uitvoeringen zijn standaard zijn voorzien van Mitsubishi’s ClearTec-technieken, zoals een Auto Stop & Go-systeem, banden met lage rolweerstand, een efficiëntere dynamo, olie met lage viscositeit en aangepaste overbrengingsverhoudingen in de versnellingsbak. De 1.1 liter in de One verbruikt gemiddeld 4,9 liter benzine op 100 kilometer, terwijl de 1.3 met z´n 95 pk en 125 Nm een verbruik van 5,0 l/100 km noteert. Beide modellen hebben een groen A-label en vallen in de 20% bijtellingcategorie. De Colt Edition One staat in de prijslijsten vanaf € 11.599,- en de Edition Two kost € 13.499,-. Tegen bijbetaling van € 800,- is de 1.3 ook verkrijgbaar met een automatische transmissie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken