Win een proefrit met de Polestar 2 - jullie én onze Auto van het jaar 2020

Win een proefrit met de Polestar 2 - jullie én onze Auto van het jaar 2020

Bij Autowereld.com hebben we onze Auto van het jaar 2020 gekozen. Dat deden we met hulp van jullie, onze volgers. De winnaar is de Polestar 2 – lees hier hoe jij een proefrit kunt winnen en alles live over het merk kunt ervaren!

In de maand december maken mensen traditioneel de balans op. Wat was het voor een jaar? Wat zou er in 2021 beter kunnen en wat ging er juist heel goed? Bij Autoreview.nl kozen we onze Auto van het jaar. Dat deden we met hulp van jullie, onze volgers. We analyseerden alle verhalen die we in 2020 schreven en keken welke jullie het meest gelezen hebben.

De Polestar 2 is een rijdende clickbait

De Polestar 2 bleek met afstand de populairste auto te zijn. Elk nieuws over deze elektrische gezinsauto kon rekenen op aandacht van vele duizenden paar ogen. Ook in ons eigen top 10 (die al eerder te lezen was in Auto Review en op autowereld.com) kwam de Polestar 2 op 1 uit. Het is niet zomaar een nieuwe auto, eigenlijk ontstond met de Polestar 2 een heel nieuw merk, dat zich binnen afzienbare tijd een plek verworven lijkt te hebben tussen de gevestigde autonamen.

Elke dag een verhaal over de Polestar 2

De komende week staat de Auto van het jaar centraal bij Autoreview.nl. Elke dag belichten we een bijzonder aspect van de Polestar 2. En daar heb jij ook iets aan! Jij kunt nader kennis maken met de auto waarop je zo vaak geklikt hebt, want elke dag selecteren we één persoon die begin 2021 zelf de Polestar 2 gaat ervaren. Je krijgt alle ins en outs over Polestar te horen en we stellen je in de gelegenheid om een uitgebreide proefrit te maken in de Polestar 2.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Hoe win je een speciale proefrit met de Polestar 2?

Wat moet je doen om een proefrit met de Polestar 2 te winnen en om alle ins en out over het merk te horen? Simpel. Vul hieronder het formulier in. Nog voor kerst krijgen de winnaars bericht (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe snel mee! Wie weet zit je binnenkort achter het stuur van de Polestar 2.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties