Nieuws

Nieuwe Nissan Juke (2019): nu alle prijzen

Nieuwe Nissan Juke (2019): nu alle prijzen bekend

Dat de nieuwe Nissan Juke leverbaar is voor prijzen vanaf 23.990 euro, hebben we je al eerder verteld. Dat een automaat 2000 euro extra kost, is ook geen nieuws meer. En toch is er nieuws te melden over de prijzen van de nieuwe Nissan Juke.

Deze week rolde de eerste nieuwe Nissan Juke van de lopende band in de Nissan-fabriek in het Britse Sunderland. Gelijktijdig verspreidt de importeur de complete prijslijst van de nieuwe Juke voor Nederland. De vanafprijs kenden we al: in de meest eenvoudige Visia-uitvoering, kost de nieuwe Juke 23.990 euro. Om de komst van de nieuwe crossover te vieren, heeft Nissan de zeer compleet uitgeruste Premiere Edition in het leven geroepen. Die staat voor 27.990 euro in de prijslijst.

Juke met automaat: vanaf 26.990 euro

De Nissan Juke komt in één motorvariant naar Nederland: de 117 pk sterke 1.0 T-DIG met driecilinder turbomotor. Tegen bijbetaling van 2000 euro kan de compacte SUV met een automaat worden besteld, maar dat is alleen mogelijk vanaf het tweede uitrustingsniveau, de Acenta. Deze variant met automaat kost 26.990 euro.

Customizen en personaliseren met de Juke N-Design

Wie de Nissan Juke nog eigenwijzer wil maken dan de auto af-fabriek al is, kan met het samenstellen van de Juke N-Design heel veel plezier beleven. Deze uitvoering (vanaf 28.190 euro) is aan te kleden met allerlei leuke accessoires en opties. Op dit moment is de Juke-configurator op de website van Nissan nog niet operationeel, maar als je naar de Duitse Nissan-site gaat, kun je alvast je ideale Juke samenstellen.

Juke Tekna: standaard alle veiligheidsopties

Na Visia, Acenta, N-Conecta en N-Design, is er ook nog de Tekna. Het topmodel van de Juke heeft standaard een hele waslijst aan veiligheidsopties. Rollend op zijn standaard 19-inch lichtmetaal kost deze meest complete Juke-uitvoering een alleszins acceptabele 28.990 euro. Als je wilt weten hoe de nieuwe Nissan Juke rijdt, dan verwijzen we naar onze eerste rij-impressie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Nissan Juke (2019): nu alle prijzen bekend
Nieuwe Nissan Juke (2019): nu alle prijzen
Nieuwe Nissan Juke (2019): nu alle prijzen
Nieuwe Nissan Juke (2019): nu alle prijzen bekend
Igor Stuifzand
Door Igor Stuifzand

Zoeken