Nieuws

Night Package verduistert Mercedes-Benz C-klasse

Night Package verduistert je C-klasse

Mercedes-Benz heeft elke nieuwe C-klasse van een gezonde dosis glimmend chroom voorzien. Maar dat valt niet bij iedereen in de smaak. Voor die doelgroep komt Das Haus daarom met het specifieke Night Package.

Night Package, die optienaam spreekt natuurlijk voor zich. Diverse exterieurdetails worden hiermee zo zwart als de nacht, beginnende bij de spiegelkappen en de raamomlijsting, naar de verduisterde achterste zijruiten en de donkere uitlaatuiteinden. Ook de diffuser, spoilerlip van de voorbumper en een deel van de grille worden hoogglans zwart gespoten. Vooral in combinatie met een witte koetswerktint krijgt de nieuwe Mercedes C-klasse zo een ietwat sinistere uitstraling, terwijl hij standaard met z'n chromen details vooral statig oogt.

Estate 
Mercedes grijpt het introduceren van het Night Package tevens aan om de introductiedatum van de C-klasse Estate aan te kondigen. Die zal op 23 mei officieel het levenslicht zien, al zal hij ons waarschijnlijk niet verrassen. Afijn, het Night Package zal ook op die stationwagen te verkrijgen zijn en geeft overigens de keuze uit twee setjes nieuwe wielen. Hoogglans zwarte AMG-velgen welteverstaan, in de maten 18 en 19 inch.

Zie je jezelf al in een C-klasse met Night Package zitten? Dan moet je nog even wachten tot begin september.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Night Package verduistert je C-klasse
Night Package verduistert je C-klasse
Night Package verduistert je C-klasse
Redactie
Door Redactie

Zoeken