Overige

Alleen nog maar tanken! Waarom private lease zo voordelig is

Alleen nog maar tanken! Waarom private lease zo voordelig is

Private lease is ongekend populair. Er rijden nu zo’n 200.000 Nederlanders in een private-leaseauto en dat worden er ieder jaar meer. Want voor een vast, laag bedrag per maand kun je in een nieuwe auto rijden. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Weet jij wat jouw auto iedere maand kost aan afschrijving, belasting, verzekering, onderhoud en brandstof? Waarschijnlijk niet. De meeste Nederlanders hebben weinig inzicht in hoeveel geld ze kwijt zijn aan hun auto. En vaak willen ze dat ook niet weten, want het is altijd meer dan je denkt.

Private lease voor een vast bedrag per maand

Het is de reden dat private lease zo in opkomst is. Want met private lease weet je tot op de euro wat je iedere maand aan je auto besteedt. Neem bijvoorbeeld een Opel Corsa. Die rijd je via Leasebak.nl voor 249 euro per maand. Een Kia Picanto begint zelfs al bij 199 euro per maand.

En in dat bedrag zit alles: de belasting, de verzekering, het onderhoud, eventuele reparatie, pechhulp en vervangend vervoer. Het enige waar je zelf de portemonnee voor hoeft te trekken, is de brandstof óf de elektriciteit, als je kiest voor een elektrische auto.

Een private-leasecontract is gebaseerd op kilometers (de looptijd is maximaal vijf jaar). Meestal beginnen de kilometerbundels bij 10.000 kilometer per jaar. Rij je meer, dan betaal je extra per gereden kilometer. Rij je minder, dan kun je een bedrag terugkrijgen.

Keuze uit meer dan honderd private-leaseauto’s

Ben je op zoek naar de scherpste tarieven? Private lease vergelijken doe je op Leasebak.nl. Iedere dag vind je daar een waanzinnige Leasebak van de Dag-aanbieding. Leasebak.nl heeft een groot netwerk van aangesloten leasemaatschappijen, die allemaal het Keurmerk Private Lease hebben.

Op Leasebak.nl kun je kiezen uit meer dan honderd verschillende auto’s. Je betaalt geen borg, hebt een eigen risico van maximaal 300 euro en krijgt jouw leaseauto gratis thuisbezorgd. Fiscale bijtelling heb je niet bij private lease. En bij ontslag of arbeidsgeschiktheid ben je beschermd.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken