Hyundai i10 N Line is een lekker stadsgebakje

Hyundai i10 N Line is een lekker gebakje

De nieuwe Hyundai i10 is een sportief ogend karretje, helemaal in deze nieuwe N Line-trim. Daarbij is ook het motortje niet vergeten, want het 100 pk sterke driepittertje voorin blijft voorbehouden aan de N Line.

Collega Bart Smakman mocht de Hyundai i10 al van dichtbij meemaken en hij zag dat het goed was. Het nieuwe stadsgebakje van het Zuid-Koreaanse merk krijgt een driecilinder met 67 pk of 84 pk mee. Die laatste is ook als N Line te bestellen.

Altijd met handbak

Zoals gezegd, is de 100 pk-turboversie van het krachtbronnetje niet in een andere uitvoering dan de N Line leverbaar. Het blokkie is goed voor 172 Nm en is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak.

Lekker lichtmetaal

De uiterlijke verschillen met de gewone i10 zijn evident. Als N Line is de Hyundai getooid met een agressieve driehoekjesgrille met daarin andere dagrijverlichting dan de andere i10's. Zijn carrosserie is afgewerkt met sportief rode details en lekkere lichtmetalen wielen.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Vandaag is rood ...

Rood is bij zowat alle merken de kleur van sportiviteit, dus is ook het interieur gelardeerd met felle details. Zo monteert Hyundai onder meer rode ringen rond de ventilatie-openingen en zijn de stoelen en het stuur gestikt met rode draad.

Januari op de markt

De nieuwe Hyundai i10 komt in januari op de Nederlandse markt. Wat hij dan gaat kosten, is nog niet bekend. De vorige generatie i10 begon bij 11.895 euro voor de versie met 67 pk leverende driecilinder.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Hyundai i10 N Line is een lekker gebakje
Hyundai i10 N Line is een lekker gebakje
Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties