Camper op basis van de Mercedes Viano

Mercedes heeft op basis van de Viano een camper ontwikkeld. Deze Viano Marco Polo, die (slaap)plaats biedt aan twee personen is een concurrent van de eerder geintroduceerde Volkswagen California (Transporter/Multivan).

Het interieur van de Viano is compleet omgebouwd. Alleen het dashboard is gebleven zoals het in de Viano ook geplaatst wordt. De voorstoelen zijn meervoudig verstelbaar en ook geschikt om relaxt op te zitten wanneer je niet rijdt. Achterin de Viano Marco Polo is een bank geplaats die met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een twee-persoonsbed. Om voor extra leefruimte te zorgen is er een optioneel uitklapbaar dak leverbaar. Hierdoor kunnen mensen tot een lengte van ruim 2 meter rechtop staan.
 
Van alle luxe voorzien
De Viano Marco Polo is geheel compleet als camper en daardoor ook voorzien van een keuken(tje). Er zijn twee gaspitten gemonteerd, een 40 liter koelkast, een airco en verwarming, uitklapbare tafeltjes, een spoelbak en zelfs een uitklapbaar zonnescherm en een hordeur.
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

 
Dagelijks gebruik
Ook voor dagelijks gebruik is de auto geschikt. Hij ziet eruit als een normale Viano en is optioneel leverbaar met extra stoelen achterin. Doordat de Viano Marco Polo niet veel hoger is dan een normale Viano zijn ook de meeste parkeergarages geen probleem.
 
Vier krachtige motoren
Motorisch is er de keuze uit een 109 of 150 pk sterke 2.2 liter dieselmotor of een 190 0f 218 pk sterke 3.2 V6 benzinemotor. Beide dieselmotoren worden standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak maar zijn als optie ook leverbaar met de 5-traps automaat die standaard is op de beide benzinemotoren.
Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties