Mercedes-Benz private lease

mercedes-benz-a-klasse-header

Mercedes-Benz is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, luxe en prestaties. Ook voor private lease zijn de Duitsers gewild. Kijk hieronder in onze vergelijker voor al het Mercedes-Benz private lease aanbod.

mercedes-benz-logo
9 resultaten
Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse

vanaf
€ 519,- p/m
Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

vanaf
€ 549,- p/m
Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA

vanaf
€ 559,- p/m
Mercedes-Benz B-Klasse

Mercedes-Benz B-Klasse

vanaf
€ 564,- p/m
Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB

vanaf
€ 579,- p/m
Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA

vanaf
€ 620,- p/m
Mercedes-Benz C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse

vanaf
€ 745,- p/m
Mercedes-Benz GLB

Mercedes-Benz GLB

vanaf
€ 755,- p/m
Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz EQE

vanaf
€ 871,- p/m

Mercedes-Benz private lease: zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Mercedes-Benz onstond in 1926 toen Daimler en Benz & Cie fuseerden. Vanaf dat moment produceerde het bedrijf personenauto’s onder de naam Mercedes-Benz. Daarnaast is het bedrijf ook eigenaar van merken als Smart en Maybach. Het merk staat bekend om het produceren van luxeauto’s van hoge kwaliteit. Dit wordt vaak gekoppeld aan hoge sportieve prestaties.

De Mercedes-Benz CLA is bijvoorbeeld een populaire keuze. Met private lease heb je geen onverwachte kosten en is er geen grote investering nodig om een gloednieuwe auto te rijden. Je hoeft enkel nog maar de brandstof te betalen.

Mercedes-Benz private lease modellen: welke past bij jou?

Op dit moment zijn de volgende modellen van Mercedes-Benz beschikbaar in onze vergelijker:

Er is dus een gevarieerd aanbod in verschillende carrosserievormen aanwezig in de vloot van Mercedes-Benz. Zo vind je een hatchback (A-Klasse), een stationwagon (CLA), een MPV (B-Klasse), sedans (A-Klasse en CLA) en SUV’s (EQA en EQB). Ook voor elektrische (EQA en EQB) en plug-in hybride (CLA) auto’s kun je terecht bij Mercedes-Benz.

Elektrische Mercedes-Benz leasen

Mercedes-Benz heeft een aantal elektrische modellen in het assortiment. Daarvan is de Mercedes-Benz EQA de meest populaire. Hieronder een overzicht van alle elektrische Mercedes-Benz lease auto’s:

Aanbieders private lease Mercedes-Benz

Bij de volgende aanbieders uit onze vergelijker kun je een Mercedes-Benz leasen:

Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. De voorwaarden kunnen namelijk verschillend zijn. Denk hierbij aan extra kosten voor minder schadevrije jaren, kosten bij afkoop van het contract of het eigen risico.

Mercedes-Benz leasen of kopen

Kun je het beste een Mercedes-Benz kopen of private leasen? Het antwoord op deze vraag hangt af van je situatie. Wanneer je het geld hebt om ineens de investering te doen voor een nieuwe auto, is kopen vrijwel altijd goedkoper. Wanneer je dit echter niet kan is private lease een uitkomst.

Ook ben je met private lease ontzorgt omdat je altijd weet wat je (maandelijks) kwijt bent aan je auto. Lees ons blogartikel Private lease of kopen, wat is het beste voor jou? voor een uitgebreid antwoord op deze vraag.

Mercedes-Benz private lease aanbiedingen

Het komt wel eens voor dat Mercedes-Benz modellen voor private lease in de aanbieding komen bij bepaalde aanbieders. Ondanks dat het verleidelijk is om hier direct gebruik van te maken, is het wel verstandig om kritisch te kijken naar het contract dat je wil aangaan.

Buiten de maandprijs zijn er enkele belangrijke contractvoorwaarden die je niet uit het oog moet verliezen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de uitvoering van de auto of de schadeprocedure. Lees voor een complete gids ons blogartikel ‘Waar op te letten met private lease aanbiedingen‘.

Mercedes-Benz private lease vergelijken

In onze vergelijker vind je gemakkelijk de Mercedes-Benz private lease deal die het beste bij jou past. Allereerst bepaal je welke aandrijflijn jouw nieuwe Mercedes-Benz moet hebben. Vervolgens maak je een keuze tussen een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Hierna is het een kwestie van het Mercedes-Benz model uitkiezen dat je graag wil leasen.

Eenmaal op de modelpagina aanbeland bepaal je hoeveel kilometers je per jaar wil rijden, hoe lang de contractduur moet zijn en heb je nogmaals de keuze welke aandrijflijn en wat voor een transmissie je Mercedes-Benz moet hebben. Afsluitend kun je in de vergelijker de deal kiezen die het beste bij jou past, waarna je wordt geleid naar de website van de aanbieder.

Vragen over Mercedes-Benz private lease

We hebben enkele vaak gestelde vragen over Mercedes-Benz private lease en bijbehorende antwoorden gebundeld:

V: Kan iedereen private leasen?
A: Lees hiervoor ons blogartikel ‘Kan iedereen private leasen?

V: Krijg ik altijd een BKR-registratie als ik ga private leasen?
A: Lees hierover ons blogartikel ‘Private lease en BKR

V: Waarom moet ik voor een Mercedes-Benz kiezen voor mijn volgende auto?
A: Mercedes-Benz is een merk dat staat voor kwaliteit, luxe en prestaties. Wanneer je in stijl rond wil rijden zit je altijd goed in een Mercedes-Benz.

V: Wat is de goedkoopste private lease deal voor een Mercedes-Benz?
A: Je kan vanaf €574,- per maand een Mercedes-Benz A-Klasse leasen.